To je to što me zanima!

Poljska grdosija od 120 kila želi meč protiv Soldića. Hrvat je za!

Ja sam sljedeći, poručio je legendarni 'Pudzian' Robertu Soldiću, a naš borac nije dvojio i odmah je prihvatio izazov. Tako bismo 'RoboCopa' možda mogli vidjeti i među teškašima
Vidi originalni članak

Spominjalo se da sigurno ide u UFC, posjećivao je priredbe ONE-a, ali još nije sigurno gdje će ponajbolji hrvatski borac Roberto Soldić (27, 20-3) nastaviti karijeru. Prema posljednjim prepiskama na društvenim mrežama, možda i u KSW-u.

ŠUŠKA SE, ŠUŠKA... Prilika života: UFC je zagrizao za najboljeg hrvatskog borca

Tamo drži titule velter i srednje kategorije, a u prosincu prošle godine je brutalno nokautirao Mameda Halidova (41, 35-8) nakon čega više i nema pravog izazova u kavezu poljske organizacije. Spominjao se napad na titulu poluteške kategorije i prvaka Ibragima Chuzhigaeva (30, 16-5), ali izgleda da bi ipak mogao 'preskočiti' stepenicu. Čeka novi izazov, a za to se ponudio peterostruki 'najjači čovjek na svijetu' i poljska legenda Mariusz Pudzianowski (45, 17-7).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ja sam sljedeći - napisao je Pudzian pod jednu objavu 'RoboCopa', a Soldić je odgovorio:

- To bi bilo jako dobro. Idemo to napraviti!

Prepisku su prenijele i službene stranice KSW-a, a dvojica najpopularnijih boraca mogli bi u kavez. Samo je pitanje kako bi to izgledalo jer Pudzian je u zadnjem meču imao 116 kila, a Soldić je 'u offu' na oko 90 kilograma. No, nije sve 'u vagi'...

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Real_Madrid81 06.07.2022.

    Soldic ce ga raskomadit kao pitbull💪

  • mandalorian67 06.07.2022.

    Hahsha taj Poljak... prije 2 godine bio ja u Poljskoj i treniran u dvorani. Dolazi bas taj Poljak i krene me vrijeđat. Ja mu smireno rekao da se mora stabilizirat i da ne zelim probleme, samo treniram. On uđe u ring i odgurne me, krene se smijat i kaze da sam kukavica. Ja rekao, kako je sam to trazio i da se idemo boriti. Odmah napocetku skacem u zrak i udaram ga u glavu on pada. Ja mu govorim da ostane lezat i da cu ga poštediti. On ustane i krene urlajuci na mene, a ja skocim opet, udarim ga, on se u zraku okrene za 360 i izleti iz ringa. Ja dođem do njega i kazem mu: shvacas li da si pogriješio? Oces li malo vise postivati ljude? On kaze da hoce i isprica mi se.

  • wùb 06.07.2022.

    Otkad je to Soldic Hrvatski borac??jest Hrvat al iz Bosne

Komentiraj...
Vidi sve komentare