To je to što me zanima!

Poljska krenula pobjedom, a Litva izgubila od Turske

Domaćini Eurobasketa pobijedili su Bugare 90-78 na otvaranju turnira. Turci su oslabljenu Litvu u svojoj prvoj utakmici turnira pobijedili 84-76
Vidi originalni članak

Puna dvorana u Wroclawu dočekala je domaćine Eurobasketa. A oni su odgovorili sigurnom i uvjerljivom pobjedom protiv Bugarske, koja je očito jedna od slabijih momčadi koja se pojavila na ovom turniru. Već nakon prvih deset minuta imali su Poljaci dvoznamenkastu prednost, a kasnije su je samo povećavali. Tek su u posljednjoj četvrtini, kada je sve bilo gotovo, konačno nešto odigrali. Ignerski ih je uništio s 22 koša, od čega 11 u prvoj četvrtini. Logan (23), Lampe (17) i Gortat (16) također odlični, sve skupa previše za Bugare Ivanova (18) Rowlanda (20).
U večernjoj utakmici skupine D Turska je pobijedila Litvu, koja je na Eurobasket došla bez Jasikevičiusa, Šiškauskasa, Macijauskasa, Ilgauskasa... Predvođeni Hidayetom Türkogluom s 19 koševa i Ersanom Ilyasovom sa 17, pobijedili su 84-76. Za Litvu je u nedostatku velikih zvijezda zabijao Petravičius, koji je s 21 košem bio prvo ime litavske reprezentacije.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare