To je to što me zanima!

Poljski sudac uništio spektakl: Tako ne sudi ni Mister Respect

SIMON MARCINIAK Poljski sudac prošloga je vikenda kriminalno sudio u derbiju Legije i Lecha te jako naljutio Nenada Bjelicu. U srijedu navečer nije svirao dva čista penala na meču Tottenhama i Juventusa
Vidi originalni članak

Poljski sudac Simon Marciniak ovih je dana velika zvijezda u Europi. Međutim, o njegovom vođenju posla komentari i kritike uglavnom nisu za pohvalu. 

U spektaklu Tottenhama i Juventusa na Wembleyju propustio je svirati dva čista penala u samo 18 minuta utakmice. Potvrdilo je to za HRT i Oko sokolovo, Mateo Beusan.

Igrala se 13. minuta kada je Juveov stoper Giorgio Chiellini igrao rukom u svom šesnaestercu. 

- Da je dosudio penal, ne bi mu se moglo ništa reći. Chiellini je imao taj trzaj rukom, igrao je na loptu i spriječio Kanea u akciji. Mogao je suditi penal slobodno.

Četiri minute zatim Juventusov Douglas Costa pada u kaznenom prostoru Tottenhama poslije starta Jana Vertonghena.

TAKO TO RADE TALIJANI S Juveom nema zezanja: U tri minute su 'ugasili' Tottenham!

- Želim skrenuti pozornost na petog suca! On trči prema golu, ne gleda što se događa u šesnaestercu! To je bio školski penal, ovo je pet puta više kazneni udarac u usporedbi s ovim Tottenhamovim - smatra Beusan.

Joško Jeličić nije mogao izdržati, ubacio se u priču te dotaknuo lošeg Marciniakovog suđenja u poljskom derbiju Legije i Lecha (2-1) prošle nedjelje.

- Pa ono na Lechu ne bi svirao ni 'Mr. Respect' Tihomir Pejin!

Ukoliko vam je promaknulo, hrvatski trenerski derbi u Poljskoj pripao je Romeu Jozaku, njegova je Legia s 2-1 pobijedila Nenada Bjelicu i Lech i pobjegla mu pet bodova.  

Naime, nakon što je Marko Vešović doveo Legiju u vodstvo u trećoj minuti, a Gytkjaer je u 61. izjednačio, varšavska je momčad pobjedu osigurala u 87. minuti iz penala.

HRVATSKI DERBI U POLJSKOJ Bjelica: Da sam trener Legije, sramio bih se ovakve pobjede

Lopta je u ruku pogodila Kosteviča, a Lechov trener Nenad Bjelica na konferenciji za medije poludio je:

- Da sam trener ili navijač Legije, sramio bih se ovakve pobjede! Pa taj je penal sramotan! Lopta je jedva dodirnula ruku, i to lopta ruku, a ne ruka loptu! Nije bilo nikakve namjere, ovako nešto još nisam vidio. Ma shvatio bih da se tako nešto dosudi Legiji protiv, primjerice, Termalice, ali u najvećem derbiju... sramota!

Idi na 24sata

Komentari 54

  • jebojebic 10.03.2018.

    Ako ikad sretenem Jeličića opalit cu mu čveger,ako prije ne dobijem proljev ili se ispovracam na tim ljigavcem kad ga vidim....

  • Firefox_1 08.03.2018.

    Jeličić je odličan match analyst, vjerovatno najbolji na ovim prostorima. To što nije predvidio Juventusov preokret nije rezultat njegovog neznanja, već prije svega genijalnosti Juventusovog trenera.

  • RobertMartinčević 08.03.2018.

    Joško stručnjak za nogomet. Primi se posla pa uzmi klince i treniraj. Bez tableta, sakoa, ... Hater par excellence. Dok je bio na plaći u Maksimiru sve 5, a sad ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare