To je to što me zanima!

Poljski tenisač "poludio" na terenu i napao našu sutkinju!

U tie-breaku 1. seta vodio je 9-8, kad je forhend protivnika za kojeg je on smatrao da je "aut", dosuđen kao dobra lopta. Poljak je počeo urlati po terenu: "Koliko puta?"
Vidi originalni članak

Koliko puta? Ma koliko još puta, počeo je Jerzy Janowicz urlati na terenu tijekom meča protiv Indijca Somdeva Devvarmana.

Poljak se nije zaustavio samo na riječima. Pao je na koljena, a potom i pljunuo na liniju.

- Kako me možete toliko krasti - povikao je.

U tie-breaku prvog seta Janowicz je vodio 9-8 kad je forehand njegova protivnika, za koji je on smatrao da je bio aut, dosuđen kao dobra lopta. Nije se smirio.

- Ovoliko nepravdi nisam u životu doživio - govorio si je Poljak u bradu.

Potom se upustio u raspravu s glavnom sutkinjom Marijom Čičak.

- Kako je moguće da se ovo događa? Zašto? Koliko ću još ovakvih situacija morati istrpjeti - urlao je na uglednu hrvatsku sutkinju.

Nakon gubitka tie-breaka Janowiczeva se predstava nastavila, pa je tako udario sudački stolac i bacio bočicu s vodom preko terena. Marija ga je, dakako, kaznila opomenom, ali je Poljak nastavio psovati.

- Malo sam poludio. Imam problema s emocijama - priznao je Jerzy, koji je ipak dobio meč.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • hajduk11 16.01.2013.

    Ako je i bila greška, pogriješila je linijska sutkinja, a ne glavna sutkinja. Osim toga zar nemaju hawk-eye pa prvi su ga počeli upotrijebljavati od svih grand slamova.

  • nogometas05 16.01.2013.

    Ovu gura lobij Hts-a,Cacic,Knezevicka i ostali-a inace veze s vezom nema,glumi silu a ima pregled igre ko Saša Matić-katastrofa!

  • duje912 16.01.2013.

    nema tenisača koji viče na sve oko sebe ko John McEnroe!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare