To je to što me zanima!

'Poljubio sam Ibrahimovića pa onda popio par šuteva u glavu'

'Jednostavno mi je došlo da ga poljubim pa sam tako i napravio. Poljubio sam Zlatana u usta, dok je spavao', kaže nizozemski nogometaš pa priznaje 'Ponekad mislim što sam sve imao i upropastio. Bio sam idiot'
Vidi originalni članak

Andy van der Meyde bivši je nizozemski nogometaš. 'Krilo'. Talentom - sjajan, onime što je pokazivao na terenu - nepotvrđen, van terena - 'lud', depresivac, alkoholičar i narkoman.

Stasao je u glasovitoj Ajaxovoj školi nogometa, igrao za Inter, Everton i PSV. U svojoj je autobiografiji još prije šest godina govorio o svim životnim pogreškama i porocima, a za vikend je u nizozemskoj televizijskoj emisiji VTBL opisao još jednu od svojih epizoda.

- Mislim da je bilo 2001. ili 2002. Još sam bio u Ajaxu. Momčad je negdje putovala busom. Sjedim, pored mene sjedi Zlatan Ibrahimović. On je zaspao, ja gledam okolo, malo pogledam u njega i... Probudi se nešto homoseksualno u meni. Jednostavno mi je došlo da ga poljubim pa sam tako i napravio. Poljubio sam Zlatana u usta, dok je spavao. Što je bilo kad se probudio? Popio sam par 'šuteva' u glavu, naravno - smijao se ludi van der Meyde i svojem gay-trenutku i batinama koje je dobio.

Tvrdi da je sada daleko 'i od lokanja, i od šmrkanja'. I priznaje:

- Ponekad ležim u krevetu i sjetim se kako sam dobar igrač bio. Drugo najbolje 'krilo' u Europi. Najbolji - nedodirljivi Luis Figo, a onda ja. I sve sam upropastio. Bio sam idiot.

Ni prvi, ni zadnji...

Idi na 24sata

Komentari 1

  • f14 05.03.2019.

    Andy Baš me Neyde

Komentiraj...
Vidi sve komentare