To je to što me zanima!

Poljud izvisio: Reprezentacija će s Izraelom igrati u Zagrebu

Na današnjoj sjednici Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza skupštinari su odlučili domaćinstvo za kvalifikacijsku utakmicu protiv Izraela dodijeliti Zagrebu...
Vidi originalni članak

Stožer i igrači hvalili su Split, potporu i atmosferu, to smo i očekivali. Nisam ni znao da je izvršni odbor već u siječnju odlučio da će se protiv Izraela igrati u Zagrebu, rekao je izbornik Slaven Bilić. 

A odmah nakon utakmice protiv Gruzije na Poljudu Vlatko Marković slavodobitno je rekao da on nikad nije odlučivao o domaćinstvu nego da je to stvar izbornika i igrača. 

- To je dokaz da ipak ja ne odlučujem nego samo predlažem - dodao je Slaven Bilić. 

Izbornik je izvršnom odboru podnio iscrpno izvješće te predočio planove za sljedeće utakmice. Tako će se za utakmicu protiv Malte i Izraela reprezentacije pripremati na Braču, a nakon gostovanja na Malti doći će u Zagreb.

- Klima je na Braču slična kao na Malti, pa smo zato tako odlučili - dodao je Bilić.

Utakmica s Izraelom igra se 6. rujna. 

Utakmicu protiv Latvije 11. listopada Hrvatska će igrati na Kantridi.

IO smanjio je plaće sucima, delegatima i kontrolorima. Tako će glavni sudac, umjesto dosadašnjih 2600 kn, za utakmicu dobiti 2200 kn...

Idi na 24sata

Komentari 170

  • user_119329 08.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • šanikva 07.07.2011.

    zar je itko sumnjao da ce se igrat u zagrebu nakon uređenja maksimira? Jel vi znate u koji minus je on sad isao? pa treba to sve vratit i promovirat novi, prekrasni, uljepšani maksimir...pa nije ga mamic sam radio za potrebe dinama....presmijesno je i pomislit. Sve je to dogovoreno iza zatvorenih vrata...nepisano pravilo je da reprezentacija mora imat SVOJ stadion na koji ce igrat stalno...ocito da je cilj maksimir, ali se to nije moglo ostvarit onda kad je bio ruglo u raspadu...sad kad su ga usminkali, vratit ce ljude na stadion, pokazat svijetu jebacku atmosferu i rezervirat maksimir za sljedecih 50 godina. Nisu tu krivi ni purgeri ni dinamo...tu je kriva hns mafija koja radi sve za svoje interese.

  • SpužvaBobSkockani 07.07.2011.

    Ionako gledam tekme na tv (a u zadnje vrijeme mi je zlo i od toga) pa mi je svejedno, ali pravilo za tekme treba osmisliti i onda se toga držati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare