To je to što me zanima!

Polufinale Eurokupa: Uz Cedu će danas biti "cijeli" Treviso...

Na putu do finala Eurokupa Zagrepčanima stoji ruski Uniks, na papiru najskuplja i najbolja momčad natjecanja. Susret se igra u 18 sati u dvorani Palaverde...
Vidi originalni članak

Iako su se Cedevita i Uniks sastali već dvaput u skupini, ni u jednoj od tih utakmica nije bilo najintrigantnijeg okršaja - onog između našeg reprezentativnog razigravača Marka Popovića i Cedevitina Amerikanca Dontayea Drapera, koji bi mu mogao preoteti mjesto nakon što dobije hrvatsku putovnicu. Pop je propustio zagrebačku utakmicu, a Draper dvoboj u Kazanu.

- Zaista ne znam što očekivati, kažu da je jako dobar igrač. No ja sam u prvoj utakmici s Uniksom šutirao najlošije u cijeloj sezoni. Budem li više pazio i manje brzao, sve će biti u redu - kaže Draper.

Bit će tu još zanimljivih obračuna. Gorostasni Crnogorac Vraneš više gotovo uopće ne igra, što će odgovarati Cedevitinoj okrnjenoj centarskoj liniji (Žižić nema pravo nastupa, Edwards još nije u formi nakon liječenja tromba), no tu su Veremenko, Lampe, McCarty i Pašutin, a s klupe prijete Lyday, Minard i Rizvić. Najskuplja momčad Eurokupa, koja samo slučajno ove sezone nije igrala Euroligu, na papiru je velik favorit.

- Naše su šanse 20 posto, ali cilj nam je uvesti Uniks u nervoznu završnicu. Moramo imati ravnotežu u skoku. Imat ćemo otvorenih šutova, samo ih moramo pogađati. Kad god smo imali 40 ili više posto za tricu, pobjeđivali smo u gostima - rekao je Petrović, čija će momčad u subotu imati jaku potporu s tribina.

Prodano je 450 aranžmana našim navijačima, a i Talijani će biti na strani Cedevite. Ipak je ona, barem na papiru, slabiji protivnik njihovu Benettonu. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • areljano 16.04.2011.

    danas samo pijem cedevituuu!!!!

  • tiho333 16.04.2011.

    Ajmo dečki, ajmo Aco.... jedino ste nam vi ostali da nam spasite malo obraz.... čestitke bezobzira na sve

Komentiraj...
Vidi sve komentare