To je to što me zanima!

Polufinale Europske lige: Ivan Rakitić i Sevilla na Valenciju

Sevilla Ivana Rakitića u polufinalu Europske lige igrat će protiv sunarodnjaka iz Valencije. Drugi par čine Juventus i Benfica. Prve utakmice igraju se 24. travnja
Vidi originalni članak

Svejedno nam je koga ćemo izvući u polufinalu jer možemo proći bilo koga. No isto tako sve momčadi mogu i osvojiti Europsku ligu, najavio je Ivan Rakitić ždrijeb polufinala Europske lige.

Njegova Sevilla izvukla je Valenciju te ćemo u polufinalu Europske lige gledati španjolski sudar. Drugi par čine prošlogodišnji finalist Europske lige Benfica i ovogodišnji domaćin finala EL-a Juventus. Domaćini prvih utakmica su Sevilla i Benfica.

- Bit će teško proći Valenciju, ali želimo osvojiti Europsku ligu kao što smo 2006. i 2007. godine - najavio je predstavnik Seville na ždrijebu.

Prve utakmice polufinala Europske lige igraju se 24. travnja, a uzvrati su na rasporedu tjedan dana kasnije, 1. svibnja. Finale se igra u Torinu na Juventusovu stadionu 14. svibnja.  Zanimljivo je da će prođe li u finale Juventus na svom stadionu službeno biti gost.

- Finale u Torinu velika nam je motivacija. No bit će teško protiv Benfice koja je prošle sezone igrala u finalu. Ovo im je treće polufinale u posljednje četiri godine što dovoljno govori o njihovom iskustvu u ovom natjecanju - rekao je Juventusov predstavnik Pavel Nedved.

Parovi polufinala Europske lige (24.4. i 1.5.)

  • Sevilla - Valencia
  • Benfica - Juventus
Idi na 24sata

Komentari 29

  • Majstorsmora_2 11.04.2014.

    Finale: Juve - Sevilla (zbog Rakete) a Juve je favorit plus i igraju kod kuce.

  • strmi007 11.04.2014.

    Bravo Sevilla,bilo bi mi drago zbog Rakete da osvoje

  • kakodane7 11.04.2014.

    drago mi je zbog Ivana i Seville, ali kako čovjek govori španjolski maloprije ga slušam, nema onog čudnog naglaska, kao pravi Španjolac

Komentiraj...
Vidi sve komentare