To je to što me zanima!

Polufinale Kupa: “Vukovi” na Zagreb, Cedevita sa Zadrom

Final Four Kupa igrat će se u dvorani II Doma sportova. Prošle sezone naslov je osvojila Cibona. Parovi polufinala Kupa su Cibona - Zagreb te Cedevita - Zadar
Vidi originalni članak

Ždrijeb završnice Kupa Krešimira Ćosića u prostorijama HKS-a odlučio je da će se u polufinalu 26. veljače sastati Cibona i Zagreb (17.30 sati) te Cedevita i Zadar (20 sati).

Finale je dan kasnije u 20 sati. Final Four Kupa igrat će se u dvorani II Doma sportova u organizaciji Cedevite. Prošle sezone naslov je osvojila Cibona.

Cibona je u četvrtfinalu izbacila Kvarner, Cedevita Zabok, Zagreb je bio bolji od GKK Šibenika, a Zadar je pobijedio Kaštela.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • batistuta77 25.01.2014.

    Bit će ovo dobre tekme ! U subotu smo ponovno pogodili listić, igrali smo 2 para - rutinska pobjeda real madrida kod betisa (koef. 1,30) u gostima i grčka liga panionis i paok ispod 3 gola na utakmici (koef 1,60), što je očekivano prošlo, grci općenito tvrdo igraju sa malo golova, posebno ovaj Panionis. U nedjelju također 2 para – pobjeda Chelsea nad Manchesterom (koef 1,80) i x2 na monaco (koef 1,25) kod Toulusa u gostima, monaco od 20 ligaških tekmi ima samo 2 poraza, a tuluse dosta remizira pa mi je ovo bilo prilično sigurna opcija. Danas smo igrali 2 para (vezali smo petak i suboltu) pogodili očekivano Dansku u rukometu sa dvoznakom 1X (koef 1,40), a sutra čekamo još jednu tekmu gdje smo igrali da će biti golova koef (1,70). Nakon odličnog prosinca i u Siječanj smo lijepo krenuli, 9 odigranih listića, od toga 6 dobitnih i 3 gubitna. Sljedeći listić ide sutra. Ako vas zanima moj način igranja javite mi se na mail ikeljar49edgmailtočkacom za dodatne informacije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare