To je to što me zanima!

Polufinale nogometnog Kupa: Cibalia svladala Varaždin 1-0

Polufinalna utakmica hrvatskog Kupa završila je minimalnom pobjedom domaćina Vinkovčana nad Varaždinom 1-0. Precizan je u 33. minuti bio Dino Kresinger...
Vidi originalni članak

Nogometaši Cibalije golom prednosti s domaćeg terena ulaze u uzvrat polufinala Kupa s Varaždinom koji se igra za dva tjedna. No, i Varaždinci se imaju pravo nadati finalu s obzirom na minimalni zaostatak. 

U Vinkovcima, pred malo manje od dvije tisuće gledatelja, obje su momčadi čvrsto ušle u utakmicu. Nitko nije preuzimao inicijativu, pa nije bili ni izrazitih šansi za gol. A prvi gol je pao praktički iz prve prave akcije na utakmici. Poveli su domaćini u 33. minuti nakon što je Rugašević s lijeve strane ubacio loptu u sredinu šesnaesterca do bivšeg Varteksovca Dine Kresingera koji obrađuje dvojicu gostujućih braniča Varaždina i loptu šalje u protivničku mrežu. Dini je ovo četvrti gol u Kupu. Nešto kasnije Lučić je pucao, ali ovaj puta Krklec je bio siguran. Igrači Samira Toplaka nakon primljenog gola malo su se razigrali, no do kraja poluvremena rezultat je ostao isti. 

Sredinom drugog dijela Varaždin je imao dvije prilike barem za remi, pokušali su Glavica i Aganović, ali prilike su zahtijevale bolje postavljanje i realizaciju. Uzvratna utakmica igra se 20. travnja u Varaždinu, a momčad Stanka Mršića ima priliku obraniti prednost iz ovog susreta.

U drugoj polufinalnoj utakmici sutra se na Maksimiru sastaju Dinamo i Slaven Belupo od 18 sati.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 5R83 N4 VR83 06.04.2011.

    kup je naš UCV 1982

  • pucka_1 05.04.2011.

    kakva utakmica cibalija dva puta puknula po golu varteks jednom u 83 i to je to ostalo šetnja

  • slav-dalm 05.04.2011.

    hahah..a buuu, kakav varazdin..xD hahah CIBALIA <3

Komentiraj...
Vidi sve komentare