To je to što me zanima!

Polufinale US Opena idealnih četiri; Nole, Rafa, Roger i Andy

U polufinalnim susretima US Opena igrat će Novak Đoković, Roger Federer i Andy Murray. Posljednji im se pridružio Rafael Nadal koji je svladao Andyja Roddicka
Vidi originalni članak

Četiri najbolja tenisača na svijetu, Novak Đoković, Rafael Nadal, Roger Federer i Andy Murray, opet će zajedno biti u polufinalu jednog Grand Slam turnira. Ovom prilikom - US Opena...

Još ranije su Đoković i Federer izborili međusobni polufinale, dok su isto to u petak ostvarili Andy Murray i Rafael Nadal. Nakon 3-1 u setovima Murraya protiv domaćeg tenisača Johna Isnera, u nastavku dana je drugi igrač svijeta, Španjolac Rafael Nadal, dodatno rastužio američke navijače. Naime, izbacio je posljednjeg Amerikanca u turniru - Andyja Roddicka. Slavio je sa izuzetno uvjerljivih 6-2, 6-1, 6-3.

Nikakve šanse Roddick nije imao protiv razigranog Nadala koji definitivno igra sve bolje kako turnir prolazi. Prva dva seta su doslovno prohujala, a tek nešto malo šanse je Roddick imao u trećem setu.

Naime, u prve dvije dionice nije došao do niti jedne break-prilike, dok je u trećem setu četiri puta došao na prag uzimanja suparničkog servisa, ali niti jednu takvu priliku nije iskoristio. Nadal je, pak, kroz cijeli meč šest puta uzeo Roddickov najjači adut (servis) i to iz sedam prilika.

Roddicku u petak servis nije funkcionirao kao inače, makar je za to veliki krivac i odličan suparnik. Roddick je imao samo dva asa više u meču (8-6), te je osvajao 63 posto poena nakon prvog servisa, te tek 32 posto nakon drugog.

U polufinalu, dakle, igraju Nadal i Murray, a Španjolac ima 12-4 u međusobnim mečevima. Subota je, inače, rezervirana za odigravanja oba polufinala u obje konkurencije.


 

US Open, četvrtfinale tenisača:

Nadal (2) - Roddick (21) 6-2, 6-1, 6-3

Murray (4) - Isner (28) 7-5, 6-4, 3-6, 7-6(2)

Idi na 24sata

Komentari 75

  • nemos-vjerovat 11.09.2011.

    Marko1, duso...zasto si tako opor? Vidi...gledaj...placi...;)

  • Marko1_1 11.09.2011.

    Neka je Federer izgubia,ali je najvaznije da je on nadigra dokovica i pokaza da ima mentalnu pripremljenost bia bi jos najbolji tenisac danasnjice,svaka cast na igri i publici koji su apsolutno svi bili uz njega,a Nola od muke ih je na kraju mora preklinjat da mu zapljescu,pa taj nema dostojanstva nimalo,smijat cu se jos dugo dok gledan tu scenu jer fučkaš rezultate kad ga cili svit osin srba prezire i u nijednom mecu nikad nece bit uz njega,bljeda i zalost od tenisaca

  • Kovacccc 11.09.2011.

    Ajde da vas cujem dezurni pljuvaci i prognozeri, javite se. Koliko puta ste mi ove godine uljepsali dan svojim komentarima prije meca i posle meca. Muuuuuk :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare