To je to što me zanima!

Hrvatski tenisači na plaži uoči prvog ATP turnira u novoj '20.

Sunce, plaža i opušten ulazak u novu 2020. godinu dobili su hrvatski tenisači uoči novog ATP turnira, svjetskog momčadskog kupa s kojim kreću u subotu protiv reprezentacije Austrije...
Vidi originalni članak

Marin Čilić, Borna Ćorić i ostatak hrvatske teniske momčadi uživa na australskoj toplini uoči početka ATP Cupa kojim se otvara nova teniska sezona.

Hrvatska će u prvim danima 2020. igrati na ATP Cupu u Australiji, a prije početka turnira, Hrvati su uživali na dočeku Nove godine kupajući se i sunčajući se pod australskim suncem. Bili su na poznatoj Tamarama plaži te posjetili klub za spasioce surfera.

Naša će momčad zaigrati na ATP svjetskom momčadskom Kupu koji počinje po našem vremenu u noći s četvrtka na petak, a Hrvatska će zaigrati u subotu u 7:30 ujutro (po našem vremenu) a Austrijom. Prvo će nastupiti Čilić protiv Novaka, zatim Ćorić protiv Thiema, a onda slijede parovi gdje su od naših nominirani Dodig i Mektić.

Ovaj je turnir svojevrstan nasljednik Svjetskog momčadskog kupa ugašenog 2012. Nagradni fond je 13,3 milijuna eura. Igra se na tvrdoj podlozi  u Sydneyu, Perthu i Brisbaneu. Hrvatsku kao izbornik vodi Luka Kutanjac.

Samo za nastup Čorić će dobiti 150.000 dolara, a za pobjedu u samo jednom meču 40 dodatnih tisuća. Ćilić za sam dolazak dobiva 75, Dodig i Mektić 30, Galović 12.5 tisuća dolara.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 02.01.2020.

    Slijedi sezona iskupljenja za Marina i Bornu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare