To je to što me zanima!

Pomama za dresovima: Pa nisu ukrali samo onaj Toma Bradyja

Legendarni "quarterback" Green Bay Packersa Brett Favre priznao je kako je i njemu nestao dres nakon Super Bowla prije 20 godina u kojem su također igrali New England Patriotsi
Vidi originalni članak

Živite li u SAD-u, možda bi vam dobar poslovni potez ovih dana bio osnovati agenciju koja se bavi pronalaskom izgubljenih dresova igrača američkog nogometa. Nije u pitanju samo Tom Brady, kojem je dres nestao nakon prošlotjednog Super Bowlu.

Bivša zvijezda NFL-a i predsjednik jedne farmaceutske tvrtke Brett Favre u petak je izjavio kako je njegov dio opreme nestao nakon 31. Super Bowla prije 20 godina. Slučajno ili ne, u toj je utakmici njegov Green Bay zaigrao baš protiv New Englanda.

- Nikoga nije briga, ali dres s mog prvog Super Bowla u New Orleansa u kojem smo pobijedili... Nemam pojma gdje je. Ali o tome nitko ne govori - kazao je Favre, čuveni quarterback i član Kuće slavnih, u intervjuu za Fox Business Network, i dodao:

- Je li ukraden? Pa, nemam ga i ne znam gdje je. Događa se masovno slavlje, naravno. U svlačionici je masovna konfuzija. Ako ne skinete dres i ne pospremite ga sa stvarima na sigurno, nećete znati gdje je jer ima ljudi koji uzimaju stvari. Neki se dečki tuširaju, grle, tu je i šampanjac... Lako ga netko može uzeti.

Brady je dres izgubio nakon nevjerojatne pobjede nad Atlanta Falconsima u produžetku Super Bowla u Houstonu (34-28) prošlu nedjelju. Peterostruki osvajač trofeja Vincea Lombardyja ostao je bez dijela opreme i prije dvije godine.

- Došao sam do torbe i više ga nije bilo. Ista se stvar dogodila i prije dvije godine. Šteta, ali tako je to - komentirao je Brady i osvrnuo se na slučaj iz Glendalea u kojem su Patriotsi svladali Seattle Seahawkse 28-24.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare