To je to što me zanima!

Pomama za Hrvatima: Svi na Otok, i to već na zimu

Darija ćemo probati iščupati iz Milana ove zime. Interes Manchester Cityja postoji, kao i Evertona, odnosno Fulhama, kaže Marko Naletilić
Vidi originalni članak

Kad je Niko Kranjčar potpisao za Portsmouth, prije malo više od godinu dana, bio je sam. Jedini hrvatski igrač u engleskom Premiershipu.
U međuvremenu se sve promijenilo. Prošlog ljeta dvojica su stigla u senzacionalnim transferima - Eduardo i Ćorluka. Nakon Wembleya još najmanje tri hrvatska reprezentativca na dobrom su putu da završe na Otoku. Realiziraju li se transferi, već ove zime šest Hrvata bit će u Engleskoj - praktički pola Bilićeve momčadi igrat će u najatraktivnijoj ligi na svijetu!
Luka Modrić je “zicer”. Ni oni koji su sumnjali u to može li se nositi s razbijačima engleskog nogometa nakon Wembleya više ne dvoje. Za najvažnijeg igrača Bilićeve reprezentacije “trgaju” se tri najveća londonska kluba - Chelsea će bez problema istresti tih 30 milijuna eura, ako Arsenal ili Tottenham ne ponude više.
Desetak puta jeftiniji od njega rutiner je Dario Šimić, 32-godišnjak koji je u karijeri prošao sve i kojeg nakon pobjede na Wembleyu želi Manchester City.
- Istina je, zanimanje Cityja postoji. Ali raspituju se i Fulham, Everton, Bayern, Fiorentina, Juve... - potvrdio nam je Šimićev menadžer Marko Naletilić.
“Nebeskoplavi” iz Manchestera žele i Marija Mandžukića, koji je odmah produljio ugovor s Dinamom. Zanimljivo, isto je mjesec-dva prije odlaska bio učinio i Ćorluka. Znači, još koji mjesec i Ćirin “đilkoš” će - pravac Otok. Kakva hrvatska eksplozija...

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Oscar13 24.11.2007.

    Neka decki zasluzili ste!!!Pokazite im ko igra najbolji nogomet na svijetu!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare