To je to što me zanima!

Pomama za Raketom! Želi ga United, on želi ostati u Barci

Raketa je na radaru 'crvenih vragova' još otkako je Barcelona potpisala mladu zvijezdu Ajaxa Frenkieja de Jonga. Englezi smatraju kako će ga Barcelona pustiti bez većih problema
Vidi originalni članak

Menadžer Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer u svojim redovima želi Ivana Rakitića, javlja engleski Sun!

Raketa je na radaru 'crvenih vragova' još otkako je Barcelona potpisala mladu zvijezdu Ajaxa Frenkieja de Jonga. Englezi smatraju kako će ga Barcelona pustiti bez većih problema s obzirom na to da u sastavu već imaju Sergija Busquetsa, Arthura Mela, Artura Vidala i Carlosa Alenu pa bi za 31-godišnjeg hrvatskog reprezentativca mogli dobiti novac kojim bi pojačali ostale dijelove momčadi.

No United ima solidnu konkurenciju. Kako prenosi Goal, Rakitić bi vrlo lako mogao otići u Inter prije nego u Manchester United! Nakon pet godina u Barceloni, 'nerazzurri' su sve bliže dovođenju Hrvata, a za njega bi navodno platili oko 50 milijuna eura.

O tome već nekoliko dana pišu španjolski mediji, a čak i oni koji ne spominju Inter, uvjereni su da je Hrvat na izlaznim vratima. Ipak imena se vrte, igrači dolaze i odlaze, a samo Busquets i Rakitić ostaju. I igraju. Jer vrijede više od drugih. Možda to i u Barceloninoj upravi shvate. Raketu ne treba prodati. Nego mu produžiti ugovor koji ističe u ljeto 2021. A upravo to i on priželjkuje, otkrio je nedavno:

- Ne želim biti niti na jednom drugom mjestu. Nadam se da klub, predsjednik, trener i publika na to gledaju isto kao i ja. Također se nadam trenutku kada će mi reći kako ostajem ovdje dodatne tri godine - rekao je Raketa.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • DominikLivakovic1 14.05.2019.

    Barcelona se napokon treba riješiti Busquetsa. Najveći teret u ekipi. Lik koji u ovom modernom nogometu ima tanje listove i ruke nego Peter Crouch. A igra defenzivnog veznog. Komedija.

  • Dolder 14.05.2019.

    O,superrr,sad ce zajedno sa Perisicem koji je vec tri godine igrat zajedno u Manchester Unitedu,dobar izbor Rakiticu!!!

  • xyz10 14.05.2019.

    Vec 3 godine poslje sezone ga sele nekud a jos je tu, tek mu je 31god moze on jos dvije sezone komotno odradit tu :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare