To je to što me zanima!

Pomlađena reprezentacija igra dvije utakmice protiv Srbije

Naši rukometni reprezentativci kreću u nove kvalifikacijske izazove. Čeka ih susret protiv Srbije u Beogradu, a tri dana nakon toga iste se momčadi susreću i u Zadru
Vidi originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacija okupila se za nadolazeće utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. godine. Izabranici Line Červara su u skupini sa Švicarskom, Belgijom i Srbijom s kojom igraju prve dvije utakmice.

Iz Zagreba odlaze u Osijek gdje će se pripremati za utakmicu u četvrtak. Prva zvijezda reprezentacije Domagoj Duvnjak priključit će im se izravno u Osijeku

- Pomladili smo reprezentaciju, u ove dvije utakmice trebamo biti hrabri i odlučni. Veseli me to što ćemo ponovno igrati u Zadru. Tamo smo 2008. izborili odlazak na Olimpijske igre - rekao je izbornik Červar i dodao:

Srbija je loše krenula u kvalifikacije, ali oni će svoje šanse čekati u ovim utakmicama stoga moramo biti pravi. Zbog ozljede je otpao jedan od najboljih igrača Luka Cindrić, ali Hrvatska je svejedno favorit u obje utakmice. Srbija je na SP-u u potpunosti podbacila - zaključio je hrvatski izbornik.

Prva utakmica protiv Srbije na rasporedu je u četvrtak, 11. travnja s početkom u 18 sati u Beogradu, dok se tri dana kasnije, u nedjelju 14. travnja, igra u 20 sati i 30 minuta u Zadru.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Zlatan 10 08.04.2019.

    Hahahaha Cindric igrao obje tekem za Kilce, a za repku ozlijedjen!!! U sta da se kladimo da ce protiv PSG igrat 99,9%

  • ne_znalac 08.04.2019.

    Ceka ih docek izgube li s manje od 10 razlike

Komentiraj...
Vidi sve komentare