To je to što me zanima!

Pomoć odozgo za trenera M. Citya: Gospe, puno ti hvala!

Osvajanje naslova prvaka Engleske u čudesnoj utakmici s dva gola u sudačkoj nadoknadi, čini se da je pobožni Talijan protumačio kao još jedno međugorsko čudo
Vidi originalni članak

U Međugorju se o Manciniju priča na svakom koraku i svi nestrpljivo očekuju njegov ponovni dolazak. Rekao je da žarko želi opet doći i zahvaliti Gospi na osvajanju nogometnog prvenstva s Manchester Cityjem.

- Čuli smo se. Rekao je da će doći - rekao je Mika Vasilj, međugorski vodič za hodočasnike, koji je talijanskog trenera pratio i tijekom prvog posjeta u ožujku. 

Mancini je tad rekao da mu je vjera puno pomogla u životu, ali ne i u karijeri. No osvajanje naslova prvaka Engleske s klubom koji je na vrhu zadnji put bio prije 44 godine, i to u čudesnoj utakmici s dva gola u sudačkoj nadoknadi, čini se da je pobožni Talijan protumačio kao još jedno međugorsko čudo.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • torcida_dinamo 29.05.2012.

    Bio u Medjugorju, i nista nisam osjetio. Ok nekazem da nepostoji nesto nadnaravno, ali cinjenica je da su Hercegovci na Gospi izgradili turizam. Hercegovci, narod koji bi Eskimima proda snijeg

  • denis92 29.05.2012.

    ima nesto i u tome

  • sabo 29.05.2012.

    Oprostite gospodo, ali kao nekrščanin imam jedno pitanje i ne mislim vrijeđati već me zanima. Kako je Gospa iz Međugorja pomogla Machester City ako i nakon više od (koliko) 20-30 godina Sveta Stolica ne priznaje ukazanje u Međugorju. Ne ide mi jedno sa drugim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare