To je to što me zanima!

Pomoćni trener Hajduka: Mi smo više gledatelji derbija...

Gledam i ježim se kako su dečki napaljeni i kako idu. Nismo stali. Kad Hajduk ima loptu, svih 10 igrača kao osice, stišćemo i napadamo, rekao je Čačićev pomoćnik Alen Peternac
Vidi originalni članak

Dinamo je dominacijom, a Hajduk lošom igrom uništio doživljaj derbija. Bilo je onih koji su spominjali da bi Hajduk mogao doživjeti rezultatsku katastrofu, a ovih 3-0 ide u tom smjeru, rekao je komentator HTV-a Marko Šapit nakon prvih 45 minuta derbija Dinama i Hajduka na Maksimiru.

Pomoćnik Hajdukova trenera Ivana Leke Adnan Čustović bez zadrške je kritizirao svoju momčad.

- Zasluženo vodstvo Dinama. Prave nam puno problema infiltracijama Ademija i Baturine koji stalno mijenjaju mjesta. Nismo našli prava rješenja i primili dva gola u 10 minuta. To je dalo puno samopouzdanja momčadi Dinama, što da kažem - rekao je Čustović za HTV i nastavio:

- Više smo gledatelji današnjeg derbija, moram to reći. Moramo ući malo više u duele, gledamo ih kako primaju loptu, daleko smo od njih... Ademi nam je stvarao puno problema, višak igrača i moramo naći neka rješenja.

Alen Peternac, pomoćni trener Dinama, nije skrivao oduševljenje.

- Apsolutna dominacija, fascinantno je kako defenzivno stojimo, kao osice, u reposjedu smo agresivni. Mislim da nisu puknuli po golu. U fazi napada, kad god smo mirni i imamo protok lopte, dođemo do završnice. Moramo biti još malo mirniji da kroz pas dođemo do gola.

Arijan Ademi zabio je za vodstvo Dinama u osmoj, Martin Baturina udvostručio već u desetoj, a Luka Ivanušec zabio treći gol Hajduku u 38.

- Gledam i ježim se kako su dečki napaljeni i kako idu. Nismo stali. Kad Hajduk ima loptu, svih 10 igrača kao osice, stišćemo i napadamo. Tako trebamo nastaviti i dalje. Imamo utakmicu za tri dana, bit će sigurno nekih promjena - zaključio je Peternac u razgovoru na poluvremenu.

Nastavak nije donio nikakve promjene, Ivanušec je dodao još jedan gol za konačnih 4-0 i +11 na vrhu ljestvice.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Bummser30 26.02.2023.

    Ovo sa ovim komentiranjem stručnjacima je preseravanje, odmah na poluvremenu za vrat hvataju i ajmooo daj izjavu , ma marš , onda ovi palamude po studiju kvazi stručnjaci i pametuju, ne samo u HNL nego u svakoj ligi, u ligi prvaka, itd . samo da ovi lezilebovići zarade nešto, dovoljno je prije utakmice najava, komentator na prijenosu, i poslje utakmice izjave trenera i ajmo svak svojoj kući .

  • tgar 26.02.2023.

    Kako novinari napale ovj derbi kao i vremenska prognoza dolazi zvijer sa istoka a ono 4 cm snijega tj. 4-0 gdje je tu derbi

  • Pobotchnick Leeyoobo 26.02.2023.

    Bog baluna pobiga ća jer je vidija kako ne može doći do šesnaesterca da se valja i simulira. Žuri doma, baba je sve aktivnija na Instagramu 

Komentiraj...
Vidi sve komentare