Obavijesti

Sport

Komentari 34

Pomoćni trener Hajduka: Mi smo više gledatelji derbija...

Pomoćni trener Hajduka: Mi smo više gledatelji derbija...

Gledam i ježim se kako su dečki napaljeni i kako idu. Nismo stali. Kad Hajduk ima loptu, svih 10 igrača kao osice, stišćemo i napadamo, rekao je Čačićev pomoćnik Alen Peternac

VIDEO

Dinamo je dominacijom, a Hajduk lošom igrom uništio doživljaj derbija. Bilo je onih koji su spominjali da bi Hajduk mogao doživjeti rezultatsku katastrofu, a ovih 3-0 ide u tom smjeru, rekao je komentator HTV-a Marko Šapit nakon prvih 45 minuta derbija Dinama i Hajduka na Maksimiru.

Pomoćnik Hajdukova trenera Ivana Leke Adnan Čustović bez zadrške je kritizirao svoju momčad.

- Zasluženo vodstvo Dinama. Prave nam puno problema infiltracijama Ademija i Baturine koji stalno mijenjaju mjesta. Nismo našli prava rješenja i primili dva gola u 10 minuta. To je dalo puno samopouzdanja momčadi Dinama, što da kažem - rekao je Čustović za HTV i nastavio:

- Više smo gledatelji današnjeg derbija, moram to reći. Moramo ući malo više u duele, gledamo ih kako primaju loptu, daleko smo od njih... Ademi nam je stvarao puno problema, višak igrača i moramo naći neka rješenja.

Alen Peternac, pomoćni trener Dinama, nije skrivao oduševljenje.

- Apsolutna dominacija, fascinantno je kako defenzivno stojimo, kao osice, u reposjedu smo agresivni. Mislim da nisu puknuli po golu. U fazi napada, kad god smo mirni i imamo protok lopte, dođemo do završnice. Moramo biti još malo mirniji da kroz pas dođemo do gola.

Arijan Ademi zabio je za vodstvo Dinama u osmoj, Martin Baturina udvostručio već u desetoj, a Luka Ivanušec zabio treći gol Hajduku u 38.

- Gledam i ježim se kako su dečki napaljeni i kako idu. Nismo stali. Kad Hajduk ima loptu, svih 10 igrača kao osice, stišćemo i napadamo. Tako trebamo nastaviti i dalje. Imamo utakmicu za tri dana, bit će sigurno nekih promjena - zaključio je Peternac u razgovoru na poluvremenu.

Nastavak nije donio nikakve promjene, Ivanušec je dodao još jedan gol za konačnih 4-0 i +11 na vrhu ljestvice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"