To je to što me zanima!

Pomoćnik mahao za ofsajd, a nakon gola se pravio 'blesav'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pomoćnik je označio ofsajd, a igrač Colona je svejedno nabacio. Garce je zabio, a umjesto da dobije žuti radi nesportske igre, sudac je priznao gol i pokrenuo kaos
Vidi originalni članak

San Lorenzo je vodio 1-0 i imao igrača više, tri boda u rukama, a onda je u 69. minuti dobio gol za izjednačenje koji ih je potpuno izbezumio.

Nakon kornera je lopta opet došla do nogometaša Colona koji ga je i izveo, a pomoćni sudac je svirao ofsajd. Očigledno je mahao zastavicom. Svi su krenuli na suprotnu stranu, a ovaj (inače brat Gonzala Higuaina) je svejedno nabacio. Ariel Garce je ostao sam pred golom i gurnuo je loptu u praznu mrežu, reda radi. Umjesto da dobije žuti karton radi nesportske igre, sudac je pokazao na centar. 

Domaći igrači su naravno pobjesnili i okružili pomoćnika koji je neobjašnjivo šutio umjesto da glavnom sucu potvrdi da je označio ofsajd. 

Gol je ipak priznat, a utakmica 6. kola argentinskog prvenstva završila je 1-1. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • purgerana 20.03.2012.

    HA HA!!!

  • Francek 19.03.2012.

    Ovi novinari su u banani..ko 1. pogledajte kad je pomocni digao zastavicu glavni sudac je mahao da nije zalede jer se lopta odbila od obrambenog igraca,ko 2. nije bilo nikakvog zaleda i regularan gol i ko 3. glavni sudac nije bezveze glavni,on mora dosudit zalede,znaci i da je bilo u tom slucaju bi glavni bio kriv..poz

  • VarkoMukoja 19.03.2012.

    Ovdje su jedini krivci igrači San Lorenza.....udarac upućen prema golu je odbijen od obrambenog igrača, tj. nije bilo dodavanja. Ali računa se da je igrač bio u offsideu prilikom upućivanja udarca, što znači da je bila ista akcija. Pogreška glavnog suca jer nije sudio na mahanje pomoćnog. Ali igra se dok glavni sudac ne zaustavi igru i tu su igrači SLo pokazali naivnost. A kasnije je ne znanje pokazao pomoćni sudac koji je morao znati što suditi, a on ni sam nije bio siguran. Mogao bi suditi kod nas, sve predispozicije je ispunio, još samo da bude bahatiji malo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare