To je to što me zanima!

Srušio Modre i pomogao Rijeci, pa odlučio doći u redove prvaka

Napadač je potpisao ugovor na tri godine uz mogućnošću produljenja na još dvije godine. Heber je ostavio odličan dojam prošle sezone u dresu Slaven Belupa postigavši deset pogodaka u 32 utakmice
Vidi originalni članak

Brazilac Heber Araujo dos Santos (25) treće je ovosezonsko pojačanje šampionske Rijeke za novu sezonu. Potvrdila je to i službena stranica prvaka Hrvatske. 

Napadač je potpisao ugovor na tri godine uz mogućnošću produljenja na još dvije godine. Heber je ostavio odličan dojam prošle sezone u dresu Slaven Belupa postigavši deset pogodaka u 32 utakmice.

 Najvažniji je onaj Dinamu u pobjedi 2-1 što je itekako pomoglo Rijeci da osigura svoj prvi naslov prvaka u povijesti.

- Jako mi je drago da sam potpisao za Rijeku. Ovo je velika čast za mene, rekao je Heber nakon potpisa ugovora - rekao je novi igrač Rijeke za klupsku stranicu.

Riječani su tako završili novi transfer poslije dovođenja Tomislava Gomelta i Roberta Punčeca, a uskoro bi trebali ostati bez najboljeg igrača Franka Andrijaševića koji je blizu potpisa za belgijski Gent.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • samopozitiva_3 18.06.2017.

    Po meni dobar posao. Svake godine kad dođu novi igrači krene priča "što će nam oni" ili "to nisu pojačanja" a na kraju se ispostavi da su ti isti u momčadi lige, među 5 najboljih strijelaca itd. Tako da će se vidjeti kad počnu igrat jel su pravi il ne. Samo pozitiva!

  • 18.06.2017.

    sasvim pristojno pojačanje....dali smo 300 milja eura za njega....za godinu dana,ako bude dobro igrao cijena mu se digne sigurno,mislio sam da je stariji 25 god ....sretno Heber....u novom klubu osvajaču prvenstva i kupa.....

  • Torcaast 17.06.2017.

    Prosjecan igrac

Komentiraj...
Vidi sve komentare