To je to što me zanima!

Pomorac ne igra s Imotskim: "Moramo u generalni remont"

Pobjedom Segeste protiv Lučkog (2-0) započelo je 12. kolo Druge lige. Osim što je Segesta uzela tri boda, uzet će ih i Imotski, jer se igrači Pomorca neće pojaviti...
Vidi originalni članak

Na utakmici Pomorca i Imotskog u nedjelju neće biti domaćih igrača. Drugoligaški klub iz Kostrene duguje ligi novac, koji ne može nabaviti, te neće dobiti dozvolu istrčati na teren.

- Došlo je vrijeme da Pomorac krene u remont. Jedini je izlaz da klub što prije proglasi stečaj - rekao je Ljubo Kostić, predsjednik NO-a.

Osim što klub duguje na sve strane, Pomorac prije nedjeljne utakmice u Imotskom najviše pritišće 10.000 kuna duga za kotizaciju.

- Mi taj novac nemamo, možda tek grad pomogne. Ali ne vjerujem da bi igrači igrali - kaže Kostić, koji je u pravu što se igrača tiče.

- Čuli smo da je gospodin Zlatko Petričević još u klubu, a mi smo nekoliko puta ponovili da ne želimo igrati dok je on u Pomorcu - rekao je stoper Pomorca Mateo Damiš

Idi na 24sata

Komentari 10

  • dac11 19.10.2014.

    kuda sve to vodi? Vecina drugoligasa i pola prvoligasa grca u dugpvima. Nema novaca ni za osnovne potrebe. Zao mi je Pomorca, kao sto mi je zao i Varteksa,.Mislim da bi HNS trebao konacno poceti brinuti o domacim prvenstvima.

  • krečak98 19.10.2014.

    Školski primjer što se dešava kad klub izgubi podršku politike osim par izuzetaka i dan danas nogomet tako funkcionira u Hrvatskoj.

  • hyndai 18.10.2014.

    Izbacite taj klub iz lige,ugasite ga i prekinite njihovu muku i neregularnost natjecanja.Poništiti sve rezultate svima koji su sa njima igrali i idemo dalje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare