To je to što me zanima!

Pompey odbio Arsenalovih 19 milijuna za Kranjčara

Vodstvo Portsmoutha odbilo je u srijedu izdašnu ponudu Arsenala za Niku Kranjčara, kojeg trener Wenger vidi kao idealnu zamjenu za Hleba
Vidi originalni članak

Kako prenosi Sky Sports, Arsenal je na adresu "Mornara" poslao ponudu vrijednu 19 milijuna eura, no trener Harry Redknapp i njegovi suradnici nisu željeli ni čuti o prodaji svog ponajboljeg igrača. Prošlog tjedna Redknapp je izjavio kako Niko nije na prodaju, a naglasio je kako se nada da on tijekom ljeta neće poželjeti otići iz Portsmoutha. Naš reprezentativac u prošlosti više je puta izrazio želju za prelaskom u neki od najboljih klubova u Engleskoj, no čini se da mu to neće biti lako ostvarivo.
Trener Arsenala Arsene Wenger baš njega vidi kao idealnu zamjenu za Bjelorusa Alexandrea Hleba, koji je već postigao dogovor s Interom. Ostaje za vidjeti hoće li "Topnici" pojačati ponudu za Kranjčara ili će na Hlebovo mjesto pokušati dovesti nekog drugog.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Liverpool_boy 01.05.2008.

    vrijeme je da kranjčar prijeđe u neki bolji klub od portsmoutha

  • bajkerica 01.05.2008.

    no comment

  • Barney 30.04.2008.

    niko je cijelu sezonu najbolji igrac u klubu i medju 11 najboljih u ligi ii sad Arsenal nudi 19 milijuna??? u Engleskoj ligi se prodaju igraci za cifre preko 20 milijuna a puno njih nemaju te kvalitete sto ima Niko. Da je Niko brazilac ili argentinac mahali bi za njega sa 30 - 40 milijuna al kad je Hrvat bice dovoljno i 19. Imaju pravo sto su odbili. Niko ce im trebati vise nego tih 19 milijuna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare