To je to što me zanima!

Ponovno bez Eura: Propalice, pokopali ste srpski nogomet...

Reprezentacija Srbije posljednji je put bila na europskom prvenstvu 2000., a i tamo su doživjeli debakl - porazom od Nizozemske 6-1. Imali su šansu u Sloveniji, ali...
Vidi originalni članak

Danima je bivši slovenski izbornik Srečko Katanec brujio kako nema šanse da Slovenija pusti Srbiji, ali oni to, očito, nisu shvatili.

Barem ne do 45. minute i Vršićeva gola, koji ih je poprilično otrijeznio. Gubili su 1-0, a za dodatne kvalifikacije trebala su im tri boda.

U 64. minuti Srbija ima penal, a Kolarov, Stanković i Vidić počeli su se prepirati o tome tko će pucati. Loptu na kraju uzima Vidić...

- Preuzeo sam odgovornost i svjestan sam svih posljedica koje će mi to donijeti. Nije bio dogovor da ja pucam, ali želio sam to - rekao je branič Manchester Uniteda, čiji je udarac s 11 metara Handanovič s lakoćom obranio.

Rezultat se do kraja nije mijenjao, a posljednji sudački zvižduk označio je početak udara na igrače i izbornika Vladimira Petrovića.

“Propalovići, pokopali ste srpski nogomet” naslov je u Kuriru uz fotomontažu scene iz filma “Maratonci trče počasni krug”.

Sportski žurnal piše kako je skupina nogometnih planinara pobijedila baletnu skupinu Vladimira Petrovića. Sve u svemu, srpski mediju “deru” po svima, a omiljena meta je, naravno, od preksinoć omraženi Vidić.

Branič Manchestera najavio je da mu je ovo bila posljednja utakmica u karijeri, a isto je to odlučio i Interov veznjak Dejan Stanković. No izbornik Petrović ne ide nikamo!

- Imam ugovor do siječnja, ne namjeravam podnijeti ostavku nego odraditi ga do kraja.

Idi na 24sata

Komentari 87

  • kumst 13.10.2011.

    Bojan Jorgacevic Covek koji je primio gol iz Ljubljane iako se igralo u Mariboru....

  • AnteG 13.10.2011.

    bravo nemanja! uljepšao si tjedan milijunima ljudi! hvala ti! hvala ti što si konačno dokazao ono što ja govorim o tebi već 10 godina! hvala ti što si pokopao svoj narod! hvala ti što si izblamirao vaš nogomet! hvala što si nam demonstrirao vaš mentalitet! Europljani će uživat u civiliziranom nogometu! hvala ti! MI HRVATI!

  • as roma 13.10.2011.

    gdje je sad Milojko Pantić koji se onako smijao lopovski kad je Engleska pobijedila Hrvatsku u Zagrebu a njegovi orlovi nemogu izvuč remi protiv Slovenije hahaha eto vam sad sa 40 metara primate golove

Komentiraj...
Vidi sve komentare