To je to što me zanima!

Ponovo 'trpa': Mandžukić je zabio u novoj pobjedi Bayerna

Nogometaši Bayerna u 11. kolu Bundeslige slavili su kod Hoffenheima 1-2 nakon što su gubili 1-0. Za izjednačenje je zabio Mario Mandžukić, a za pobjedu Müller
Vidi originalni članak

Mario Mandžukić nastavio je sa sjajnom golgeterskom formom u dresu Bayerna i u 11. kolu Bundeslige zabivši u 2-1 pobjedi na gostovanju kod Hoffenheima. Bavarska momčad gubila je golom Sülea od 34. minute, ali samo pet minuta kasnije hrvatski reprezentativac vraća Bayern u igru golom za 1-1.

Ribery je pucao slobodni udarac s 20 metara, a lopta se na putu do gola odbila od Mandžukića, promijenila smjer i prevarila je Casteelsa. Mandži je to već osmi prvenstveni gol. 

U 64. minuti je izašao iz igre, a za preokret Bayerna na 1-2 zabio je Thomas Müller u 75. minuti. Trećom uzastopnom pobjedom Bavarci su zadržali čelnu poziciju, s bodom prednosti nad drugoplasiranom Borussijom Dortmund.

Trećeplasirani Bayer Leverkusen je izgubio korak za vodećima nakon što je potpuno neočekivano izgubio na gostovanju od 'fenjeraša' Braunschweiga, kojemu je to tek druga prvenstvena pobjeda. Borussia Mönchengladbach primakla se 'apotekarima' na četiri boda nakon gostujuće 0-2 pobjede kod HSV-a, dok je Schalke skočio na peto mjesto slavivši kod Herthe Berlin istim rezultatom.

Gostujućim pobjedama pridružio se i Freiburg, koji je uvjerljivo slavio kod Nürnberga 3-0.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • Legenda17 03.11.2013.

    Mandžo daje golove čak i kad to ne želi

  • user_83924 03.11.2013.

    Uh jest ga "utrpao"...smijesno

  • muni seferendi 03.11.2013.

    a šta kad se odbije od stative pa uđe u gol,kome se onda piše

Komentiraj...
Vidi sve komentare