To je to što me zanima!

Ponuda Benediktinki iz Zadra: Časne grade kamp 'vatrenima'

HNS je na svojim stranicama objavio popis od 16 ponuda za gradnju kampa. A na popisu je i lokacija koju su ponudile Benediktinke is samostana SV. Marije iz Zadra
Vidi originalni članak

HNS-u su ponuđene lokacije u Vodnjanu, Daruvaru, Imotskom, Lipiku, Sesvetama, Delnicama, Biogradu na Moru..., ali u oči upada i ponuda časnih sestara. 

Benediktinke iz samostana Sv. Marije iz Zadra ponudile su HNS-u lokaciju između Petrčana i Dikle. Davor Šuker i društvo trebali bi dobro razmisliti o ovoj ponudi. 

Časne su doista velikodušne, a ipak je riječ i o “svetoj zemlji”. Gradnja kampa za našu reprezentaciju trebala bi početi do kraja ove godine. Štimčevi izabranici do tada će se pripremati u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ee letit 05.08.2012.

    najbolji kamp 300 lijepih dana u KORČULI imamo lokaciju kraj nje bazen snova more temperatura zimska 10 stupnjeva uvjeti iz snova samo da dođete vidjet!!!

  • blink4moment 05.08.2012.

    mjesto se zove Diklo, pa bi u genitivu trebalo ici Dikla...a lokacija izmedu Petrčana i Dikla bi po svoj prilici onda trebalo biti Kožino...

  • IvanFcb 05.08.2012.

    ajde da ce i Crkva izgraditi nekome nesto,a ne samo sebi...u slavoniji pima 1 svecenik koji je u 20 godina izgradio siromasnima 15 kuca,takvi bi trebali biti svi,ali on je jedan jedini..

Komentiraj...
Vidi sve komentare