To je to što me zanima!

Popović: Očekivala sam bolje, a osjetila sam samo jednu rupu

Druga vožnja je bila direktnija zbog čega su se manje radile rupe. Kvaliteta staze je dobra, sad je bilo hladnije što je sigurno pomoglo. Zrinka? Ona je uvijek dobre volje, kazala je Leona Popović
Vidi originalni članak

Leona Popović šesti je put u karijeri ostvarila Top 10 rezultat i završila prvu od dva sljemenska slaloma na 10. mjestu. Isti rezultat ostvarila je i u prvoj vožnji, koju pak Zrinka Ljutić nije uspjela završiti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

-  Super je na kraju ispalo. Očekivala sam bolje, ali sutra je još jedna utrka. Druga vožnja je bila direktnija zbog čega su se manje radile rupe. Kvaliteta staze je dobra, sad je bilo hladnije što je sigurno pomoglo. Samo sam osjetila jednu rupu - rekla je Leona za HRT pa dodala: 

- Super je imati podršku obitelji i prijatelja. Odličan je osjećaj ući u cilj i čuti navijače. Nadam se da će staza i sutra biti dobra. Vidjet ćemo kako će to izgledati. 

SNJEŽNA KRALJICA Shiffrin pobijedila na Sljemenu: Strah me krune jer se lako lomi; Popović završila na 10. mjestu! REPORTAŽA Proljetna kraljica na Sljemenu: Sunčane naočale korisnije su od kape, a Slovaci okupirali tribine

Kratko se osvrnula na Ljutić te najavila sutrašnju utrku. 

- Zrinka je uvijek dobre volje, obje ćemo dati sve od sebe i napadati rezultate - zaključila je Popović.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Zmar117 04.01.2023.

    Amerikanka odskijala savršeno..Vlhova također..Bucik odlična u drugoj vožnji.. Znači moglo se ipak napraviti nešto više..

  • pocetnik 04.01.2023.

    kakav je to sport da je zasjenio luku i joska..danas ni slova o njima..odoh se napiti..

  • rajdaš 04.01.2023.

    Dobro je, iduci put ce bit i druga rupa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare