To je to što me zanima!

Popularizacija: Španjolski Superkup od 2013. god. u Kini

Postojala je ideja da se već ovogodišnj Superkup igra u Kini, ali daleko putovanje na koje bi morali Real i Barcelona izazvalo bi probleme s već napravljenim kalendarom
Vidi originalni članak

Vijest koja se pojavila prije nekoliko dana, u petak je dobila i službenu potvrdu. Španjolski superkup od sljedeće će se sezone igrati u Kini...

Točnije, prema ugovoru koji su potpisali Španjolski nogometni savez i tvrtka United Vansen International Sport, koja će organizirati utakmice, pet od sedam izdanja Superkupa, počevši od 2013. godine, igrat će se na kineskom tlu. Španjolski nogometni savez će time postati bogatiji za oko 39.5 milijuna dolara, što je oko pet milijuna više od iznosa koji je dobio Talijanski nogometni savez. Naime, i Talijanski superkup se posljednjih godina igra u Kini, točnije tri od zadnje četiri utakmice između prvaka i pobjednika Kupa su odigrane u Pekingu.

Postojala je ideja da se već ovogodišnji Španjolski superkup igra u Kini, ali daleko putovanje na koje bi morali prvak Real Madrid i pobjednik Kupa kralja Barcelona izazvalo bi probleme s već napravljenim kalendarom.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Nisam Taj 02.06.2012.

    I kinezi zele vidjeti taj famozni prst u oko u utakmicama Superkupa,samo ovaj put prevoditelj sprema novi show za Kineze pa ce Villanovi gurnit nos u dupe kad se ovaj ne bude nadao kako bi ga iznenadio ... P.S. ipak je pedu u realu slatko i nezabranjeno voce,eh da tusevi u njegovoj svlacionici znaju pricat saznali bi iz prve ruke zasto nekim njegovim igracima djecu rađaju surogat majke :)))

  • vlaka 02.06.2012.

    Against Modern Football!!!

  • sugr13 02.06.2012.

    Zanimljivo je da će 1. utakmicu Barcelona i Real odigrati bez trenera zbog kazni. Drugu će Tito moći biti na klupi, a Mou neće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare