To je to što me zanima!

Popušio i raskid ugovora: Igrač Škrljeva pozitivan na kanabis

Ovakav ispad i nepoštivanje kluba i suigrača povlači za sobom sankcije, prvenstveno vremensku zabranu igranja te raskid ugovora, stoji u priopćenju KK Škrljevo
Vidi originalni članak

Nije trebalo dugo da se košarkaškim krugovima proširi vijest kako Škrljevo ostaje bez svog ponajboljeg igrača. A razlog je pomalo bizaran. Amerikanac Brian Williams pao je na dopinškom testu, a bio je pozitivan na - kanabis. Bez obzira što mu kanabis zasigurno nije pomogao da bude brži i bolji, Williamsa čeka suspenzija i raskid ugovora sa Škrljevom.

'Hrvatski zavod za toksikologiju i antidoping proveo je kontrolu na utakmici protiv Vrijednosnica Osijek 22.10., te je kod Williamsa pronađena koncetracija kanabinoida. Iako nije riječ o dopingu, ili tvari koji pospješavaju sportsku izvedbu, kanabinoidi su na popisu zabranjenih sredstava 2017., te je stoga određena suspenzija koja znači zabranu igranja i treniranja do isteka kazne koja će biti objavljena do kraja mjeseca. Vremenska zabrana igranja može biti maksimalno dvije godine', stoji u priopćenju KK Škrljeva.

Uz zabranu igranja koja ga svakako čeka, Williams će dobiti i raskid ugovora s klubom.

'Škrljevo ostaje bez vrlo važnoga igrača koji je drugu sezonu u Škrljevu. Bez dečka koji je svojim ponašanjem i radom te kvalitetom osvojio naše navijače i skrenuo pozornost na svoje igre. Međutim ovakav ispad i nepoštivanje kluba i suigrača povlači za sobom sankcije, prvenstveno vremensku zabranu igranja te raskid ugovora i igračev povratak u SAD', piše u priopćenju predsjednik kluba Vice Sep.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 18.11.2017.

    sav je vjerujem pao u žešči bed što mora iz takvog košarkaškog giganta otići.

  • Kuco11 18.11.2017.

    Raste trava zelena, zelena, zelena Nema više Briana, Briana, Briana

  • Josip Joe Milovich 18.11.2017.

    Znači strašno. Glavu na panj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare