To je to što me zanima!

Poraz Medveščaka od Vitjaza u posljednjem gostujućem srazu

Niti šesto uzastopno gostovanje Medveščak nije uspio okončati pobjedom. Vitjaz je u Podolsku slavio 3-1 i tako zaključio gostovanja "medvjeda" u ovoj sezoni KHL-a
Vidi originalni članak

Hokejaši Medveščaka porazom su okončali šestu uzastopnu utakmicu na gostovanjima, ujedno i njihovu posljednju u ovoj sezoni KHL-a. Bolji je u Podolsku bio Vitjaz rezultatom 3-1.

Domaćini su poveli u 16. minuti golom Aleksandra Kučerjavenka, a "medvjedi" su u drugoj trećini poravnali rezultat preko Williana Thomasa. No nisu uspjeli napraviti i preokret.

U trećoj trećini pobjedu ruskoj momčadi donijeli su Maksim Mamin i Kučerjavenko svojim drugim golom u praznu mrežu. Osim toga, Vitjaz je imao i penal koji je obranio Mark Owuya.

Novim porazom Medveščak je ostao na pretposljednjem, 13. mjestu zapadne konferencije sa 67 bodova. Do kraja sezone ostali su mu dvoboji s Dinamom iz Rige (petak) te Jokeritom (nedjelja) u Domu sportova.

KHL:

  • Vitjaz - Medveščak 3-1 (1-0, 0-1, 2-0)
Idi na 24sata

Komentari 6

  • Damirčica 20.02.2015.

    Ne treba biti nezadovoljan , rezultati su vise nego dobri ali isto tako ne treba biti prepotentan i preko noci traziti da Merdvescak moze da recimo igra u Canadsko- Americkoj ligi, ne on tu nema sta traziti.

  • NEOPISIVO 18.02.2015.

    Na žalost moji ljubimci pucaju po šavovima. Ne želim svojim komentarom podgrijavati pesimizam jer klub na životu još uvijek drži samo sposobnost i optimizam Gojanovića. Ali na temelju ovoga što sam vidio u Podolsku i neprofesionalnosti službe preko koje neuspješno pokušavam osigurati sezonske ulaznice za slijedeću sezonu oćigledno je da vlada veliko nezadovoljstvo među igračima i službenicima u klubu. Volio bi da je moja procjena kriva, ali životno iskustvo mi govori da kod slićnih situacija nisam griješio u procjenama i zaključcima.

  • 17.02.2015.

    oni barem igraju u drugoj ligi svjeta a dinamo nemre pobjediti amatere iz san marina

Komentiraj...
Vidi sve komentare