To je to što me zanima!

Poraz naših rukometašica, na Svjetsko prvenstvo će Njemice

Najefikasnija kod Hrvatske je bila Valentina Blažević sa sedam golova, od čega je šest zabila iz sedmeraca, a Dejana Milosavljević zabila je pet pogodaka. Kod Njemačke najbolja je bila Alicia Stolle sa šest golova
Vidi originalni članak

Rukometašice Hrvatske nisu se uspjele plasirati na Svjetsko prvenstvo budući da su u srijedu u uzvratnoj utakmici u Hammu izgubile od favorizirane Njemačke sa 21-25 (9-14). Prije tri dana u prvoj kvalifikacijskoj utakmici Hrvatska je odigrala 24-24 protiv Njemačke u Koprivnici, pa će na Svjetsko prvenstvo, koje će u prosincu ove godine biti igrano u Japanu, ići Nijemice.

Nijemice su većinu susreta bile u vodstvu. U prvom poluvremenu najveću prednost imale su u 24. minuti (13-7), a na odmor su otišle sa pet golova viška (14-9). 

I u nastavku su domaće rukometašice držale prednost, koja se kretala od tri do pet golova razlike. Hrvatice se nisu predavale, borile su se kao lavice i u 53. minuti su došle na dva pogotka minusa (19-21), ali snage za potpuni preokret nisu imale.

Kod Hrvatske najefikasnija je bila Valentina Blažević sa sedam golova, od čega je šest zabila iz sedmeraca, a Dejana Milosavljević zabila je pet pogodaka. U redovima Njemačke najbolja je bila Alicia Stolle sa šest golova.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • eugen123 05.06.2019.

    koje koze majko draga... dođu na -2 pa onda krenu lopte u bunar, nitko se ne usudi pucat... užas

  • čoviksjuga 05.06.2019.

    Nemamo niti jednu igračicu koja iz skok šuta može zabiti sa 9 metara !? Očajno !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare