To je to što me zanima!

Porazi Nantesa i Monaca, nervozni Klasnić i Leko

Smjena trenera Michela der Zakariana nije donijela nikakva ploda. Momčad Nantesa, za koju igra Ivan Klasnić, i dalje niže poraze
Vidi originalni članak

U četvrtom kolu francuskoga nogometnog prvenstva igrače Nantesa je na njihovu Le Beaujoireu do nogu potukao za klasu bolji Le Mans pobijedivši na kraju 4-1.
Privremeni trener Christian Lariepe bio je bespomoćan, a njegovi igrači nervozni. Pogotovo se to odnosi na Ivana Klasnića, koji nikad nije izgledao toliko osjetljiv. Sudac ga je zbog pretjerane nervoze i koškanja sa suparničkim igračem upozorio verbalno u 48. minuti, a hrvatski je centarfor sasvim izgubio kontrolu u 57. Nakon jednog duela udario je suparničkog igrača u glavu, no sudac mu je progledao kroz prste pokazavši mu samo žuti karton. Crveni je spriječio trener Lariepe, koji je Klasnića sačuvao izvukavši ga iz igre istog trenutka, u 58. minuti. Nantes je inače poveo golom Ndawa u 21. minuti, ali su gosti do kraja uspjeli postići četiri gola. Reprezentativac Obale Bjelokosti Gervinho zabio je posljednji iz krasnog kontranapada u četvrtoj minuti sudačke nadoknade drugog poluvremena.
Prvi puta za Monaco su u prvenstvenoj utakmici startala sva trojica hrvatskih nogometaša u klubu: Dario Šimić na desnom stoperu, Nikola Pokrivač na lijevom beku i Jerko Leko na zadnjem veznom. Nije bilo uspješno. Momčad iz Kneževine izgubila je u Grenobleu 1-0. Slično poput Klasnića, disciplinskih je problema imao i Jerko Leko. U 33. je minuti zaradio žuti karton jer je nedozvoljeno zaustavio suparničkog veznjaka Feghoulija. Dvije minute potom napravio je novi prekršaj i zamalo dobio drugi žuti karton. Ponovno se zaboravio u 66. minuti, no sudac je još jednom bio dobre volje. Trener Ricardo Gomes zamijenio ga je u 70. minuti jer mu je prijetilo isključenje. Dario Šimić nije bio krivac za jedini gol domaćih u 18. Minuti, koji je zabio Moreira. Nikola Pokrivač imao je podosta obrambenih problema, jer su u prvom poluvremenu nogometaši Grenoblea najviše probijali njegovu stranu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare