To je to što me zanima!

'Poremetio nas je crveni, htio sam ubaciti Leškovića u napad'

U završnici smo pokušavali i s drugim varijantama, a baš kad sam htio izvaditi jednog stopera i u napad staviti Leškovića dobili smo crveni karton, rekao je trener Dinama Mario Cvitanović
Vidi originalni članak

Dinamo se nije uspio značajnije bodovno odmaknuti od svojih pratitelja, modri su u dvoboju 10. kola HT Prve lige remizirali (0:0) u Puli.

- Mislim da je ovo bila zanimljiva i dinamična utakmica, uvjeren sam da smo kontrolirali njezin tijekom svih 90 minuta. Inzistirali smo na pobjedi, inzistirali na osvajanju sva tri boda. Vidio sam statistiku poslije utakmice; mislim da smo imali 14 udaraca od kojih su četiri ili pet išli u okvir gola. Imali smo dobrih situacija, ali lopta nije htjela u gol - rekao je poslije utakmice Mario Cvitanović, pa nastavio:

- Sigurno da nam je i teren otežavao dolazak u suparničku trećinu, no zadovoljan sam jer smo i u takvim uvjetima inzistirali na kombinatorici što je naš stil nogometa. Uostalom, mi s obzirom na profil igrača i igrački kadar i nemamo drugih mogućnosti. U završnici smo pokušavali i s drugim varijantama, a baš kad sam htio izvaditi jednog stopera i u napad staviti Leškovića dobili smo crveni karton.

Trener Dinama je nastavio.

- Zbog toga smo bili prisiljeni nešto mijenjati, ali što je tu je. Imali smo dobru energiju, igrači su željeli tu pobjedu. Zadovoljan sam stavom i ponašanjem svojih igrača, a čestitam Puljanima koji su se dobro branili. Idemo dalje, vjerujemo da će neiskorištene šanse već u sljedećim utakmica doći na naplatu - završio je Mario Cvitanović.

Trener Istre 1961 Darko Raić Sudar izrazio je zadovoljstvo osvojenim bodom priznavši kako je na iznimno teškom terenu momčadi koja se brani puno lakše od one koja napada. 

- Vjerujem da će nam ovaj bod protiv Dinama biti dobar poticaj za daljnji tijek sezone. Konsolidirali smo se i mislim da protiv svih možemo kvalitetno odigrat - zaključio je Raić Sudar.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 24.09.2017.

    Da je pravi trener, rekao bi : "ovo nevalja nista, pojma nemamo, na zimu remont i slaganje momcadi za iducu sezonu" ali ne, za njega je ovo bilo dobro a kriv mu je crveni u 86-oj minuti

  • TheKop10 24.09.2017.

    Smijurija od trenera

  • Filipescu K 24.09.2017.

    Tip je katastrofa kao seniorski trener. Jednostavno nicim ne odaje dojam da zna ista ili povuc pravi potez,osjetiti igraca koji moze. Cim on prica o terenu i nakon recimo Albanaca vidi da su dobro odigrali,da ima igru vidis da je truba. Jedva cekam da ga odj..bu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare