To je to što me zanima!

Porota poslana kući, još ništa od presude Harryu Redknappu

Sudbinu je trener trebao saznati danas tijekom dana, ali će se to vjerojatno dogoditi u srijedu kada će 12-eročlana porota donijeti odluku o optužnici za utaju poreza
Vidi originalni članak

Nakon četiri sata vijećanja, porota na suđenju menadžeru Tottenhamove nogometne momčadi Harryju Redknappu, koji je na optuženičkoj klupi zbog utaje poreza, poslana je kući...

Od ponedjeljka, 23. siječnja, Londonski je okružni sud poprište spora koji Ujedinjeno Kraljevstvo, odnosno njegova carinska i porezna vlast, vodi protiv Redknappa i njegova svojedobnog suradnika u Portsmouthu, tadašnjeg predsjednika kluba Milana Mandarića.

Svoju je sudbinu 64-godišnji trener trebao saznati danas tijekom dana, ali će se to najvjerojatnije dogoditi u srijedu kada će 12-eročlana porota donijeti odluku o optužnici protiv dvojice nogometnih dužnosnika.

Redknappu u najgorem slučaju prijeti zatvorska kazna.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • hrvoje01 08.02.2012.

    go Harry

  • RG 08.02.2012.

    Ako porota navija za Tottenham očekivam najstrožu moguću kaznu.. Samo nek se makne više, ima 2 pomoćnika koji imaju 4 puta bolje nogometno znanje od njega, vrijeme je da ode trenirat NK Vinjane Donje il nek ga pošalju na klupu NK Remetinca.. Ne znam šta reći više, ne mogu razmišljat u ove kasne sate..

  • Gljiva_ludara 07.02.2012.

    a kulike bu kaznu dobil

Komentiraj...
Vidi sve komentare