To je to što me zanima!

Porto golovima Gonzaleza i Jacksona potvrdio 31. naslov

Za Porto se puno toga dobroga protiv trećeplasirane momčadi portugalskog prvenstva dogodilo u 23. minuti. Domaćini su dobili crveni karton, a Porto penal
Vidi originalni članak

Nogometaši Porta treću godinu uzastopno prvaci su Portugala. U posljednjem 30. kolu Porto je na gostovanju kod Ferreire rutinirano pobijedio 2-0 i tako sačuvao bod prednosti ispred glavnog rivala Benfice, koja je pobijedila Moreirense 3-1.

Za Porto se puno toga dobroga protiv trećeplasirane momčadi portugalskog prvenstva dogodilo u 23. minuti. Ricardo je kao zadnji čovjek obrane Ferreire srušio igrača gostiju i dobio crveni karton. Porto je dobio penal, koji je sigurno pogodio Lucho Gonzalez.

Pobjedu Porta u 51. minuti potvrdio je Jackson Martinez. Samo četiri minute kasnije Porto je ostao s igračem manje nakon što je drugi žuti karton dobio Danilo, ali rezultat se do kraja nije mijenjao.

Ovo je 31. naslov za Porto, koji je prvenstvo završio sa 78 bodova. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • BrunoK1993 20.05.2013.

    Evo kad vas zanima, Škotska-Celtic, Nizozemska-PSV, Švicarska-Young Boys. Treba još neka država? Hvala na ispravcima. :)

  • ecolozzi 20.05.2013.

    Benfica nažalost nije uspjela da nebude monotonija u Portugalu.Eh, kad bi mi imali barem jednu Benficu u HNL-u.Portu čestitam na naslovu.

  • DelPiero10_1 20.05.2013.

    Mene jedino čudi Sporting Lisabon.. Prije početka prvenstva pokupovali puno pojačanja da napokon pomrse račune Benfici i Portu nakon 11 godina, i na kraju završili 7. ili 8. Pa ti vidi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare