To je to što me zanima!

'Redsi' sa stilom prošli dalje, poker golova utišao je Dragao

Porto je na Dragau tražio čudo, ali Liverpool je ipak lagano otišao do polufinala. Gosti su se povukli i čekali svoje prilike, a na kraju zabili čak četiri gola
Vidi originalni članak

Liverpool je u kišnom Porto došao do polufinala golovima Sadia Manae (28), Mohameda Salaha (65), Roberta Firmina (77) i Virgila van Dijka (84), dok je za Porto zabio Eder Militao (69). 

Liverpool poveo u 28. minuti golom Manea iz uklizavanja na asistenciju Salaha, a pogodak Senegalca je priznat tek nakon provjere VAR-om. U nervoznoj utakmici punoj žestine, grubosti i pogrešaka potvrdu prolaza Engleza osigurao je Salah u 65. minuti kada je izbio sam ispred vratara Casilasa i lako zabio.

Porto je zabio u 68. minuti, a strijelac je nakon kornera bio Eder Militao, koji je nadskočio engleske stopere. Mane je u 73. minuti prošao i Casillasa i kada se očekivalo da pogodi prazna vrata, okliznuo se i promašio, no četiri minute kasnije Redsi ipak vode s 3-1.

Na ubačaj Robertsona glavom je pogodio Firmino, treći napadački as Liverpoola koji je zabio na ovoj utakmici.  U 84. minuti gol je zabio i stoper van Dijk.

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren nije bio u sastavu Liverpoola. U polufinalu će igrati Barcelona - Liverpool i Tottenham - Ajax.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Mara17Orsolic5 17.04.2019.

    Hvala Bogu pa barem Liverpool nije ispao!! Mada bi mogao u idućem krugu jer ide na Barcelonu!! Kud baš na nju!?! Ali hajde nema veze! Glavno da ćemo opet imati nekog našeg u finalu! Volim Raketu, ali se nadam da će Dejo biti u finalu i osvojiti ga, da im se vrati ono što im je prošle godine ukradeno!!

  • VOLBEAT 17.04.2019.

    Dovoljno...nema šanse da Porto zabije 4 gola.. E sad, protiv Barce...bit će svega..

  • 17.04.2019.

    Ajaxxxx

Komentiraj...
Vidi sve komentare