To je to što me zanima!

Portsmouth traži trenera: Mancini, Rijkaard, Grant...

Čim je Harry Redknapp otišao u Tottenham, za klupu Portsmoutha se pojavilo čitav niz kandidata. Među njima su i dvojica klupskih zaposlenika
Vidi originalni članak

Desetak imena pojavilo se u kombinacijama za preuzimanje Portsmoutha već istoga dana kada je Harry Redknapp ovaj ružni lučki grad zamijenio britanskom metropolom. Momčad su u utakmici protiv Fulhama u nedjelju zajedničkim snagama vodili dosadašnji pomoćnik Tony Adams i trener Joe Jordan.
- Malo je vjerojatno da će Adams, koji je impresionirao sve otkad je došao u Portsmouth, otići za Redknappom u Spurse. On je jedan od glavnih kandidata - pišu engleski mediji o bivšem igraču Arsenala, te dodaju kako je vrlo vjerojatno da će "Jordan završiti na White Hart Laneu s Harryjem".
Najatraktivnija imena koja su se pojavila u kombinacijama svakako su ona Roberta Mancinija i Franka Rijkaarda. Obojica su posljednji posao imali na klupama najvećih svjetskih klubova, a trenutno su slobodni. Isto vrijedi i za Avrama Granta, koji je na mjesto trenera Chelseaja došao preko pozicije direktora Portsmoutha.
- Grant je dobro poznat, dostupan i puno više cijenjen nakon uspjeha s Chelseajem, za čije je preuzimanje u kombinaciji bio i Roberto Mancini. I on je slobodan i dostupan, kao i Frank Rijkaard, koji je ipak u drugom planu - o ovom trojcu pišu Englezi.
Neki se napisi tiču i bivšeg trenera Newcastlea Sama Allerdycea, bivšeg engleskog izbornika Terryja Veneblesa, kao i bivših trenera West Hama i Celtica, Alana Curbishleyja i škotskog stručnjaka Gordona Strachana.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • BBBoXer 26.10.2008.

    ma nek ih kuze vodi !!! xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare