To je to što me zanima!

Portugal bez Nanija: Rame ga je izbacilo s Mundijala...

Testiranja u utorak su potvrdila svu težinu ozljede ramena koja je dovoljno nezgodna da priječi put Naniju pri nastupima u "skupini smrti" Mundijala
Vidi originalni članak

Jedna u nizu loših vijesti prije početka Svjetskog nogometnog prvenstva (od 11. lipnja u Južnoafričkoj Republici) je dotaknula i jaku europsku reprezentaciju, Portugal. Naime, ova će zemlja na Svjetskom prvenstvu morati igrati bez najjačeg igrača (nakon Cristiana Ronalda) Nanija. Nogometaš Manchester Uniteda od prošlog petka osjeća bolove u ramenu, a testiranja u utorak su potvrdila svu težinu ozljede koja je dovoljno nezgodna da priječi put Naniju pri nastupima u "skupini smrti" (Brazil, Portugal, Obala Bjelokosti i Sjeverna Koreja).
Prvi trening koji je Nani propustio bio je onaj u subotu, a od tog trenutka je "na čekanju" Ruben Amorim, vezni igrač Benfice, kojem su iz Portugalskog nogometnog saveza javili da je prva zamjena za Nanija, ukoliko ovaj bude onemogućen pri igranju. S obzirom da su testovi Nanija bili loši Amorim je pozvan u momčad, te će se priključiti Portugalu na Svjetskom prvenstvu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • vlaka 08.06.2010.

    Nani uz Ronalda kljucni igrac Portugala, bez njega ce teško proc skupinu smrti.Obala vreba.

  • Skaljarin 1950 08.06.2010.

    @bosko balaban-Premiership daje ubjedljivo najvise igraca na SP tako da ne vjerujem da je to do lige.

  • bosnia_80 08.06.2010.

    ako se to već moralo desit, zašto nije u baražu!?.... On i Pepe su nas jednostavno uništili..Kladio bih se u sve na svijetu da bez njih dvojice Portugal ne bi prošao BiH!

Komentiraj...
Vidi sve komentare