To je to što me zanima!

Portugalac Mourinho je na meti makedonske mafije...

Portugalski mediji tvrde da je trener Intera Jose Mourinho na meti Makedonaca povezanih s talijanskom mafijom koja ga je u stopu pratila
Vidi originalni članak

Skupinu makedonskih državljana, navodno povezanih s talijanskom mafijom, proteklih je dana u Genovi uhitila talijanska policija. Jedna od meta kriminalaca, tvrde portugalski mediji, bio je Jose Mourinho.
Portugalskog trenera Intera i četvoricu nogometaša Atalante iz Bergama Makedonci su u stopu pratili, navode Portugalci pozivajući se na izvore iz đenovske policijske postaje. U posjedu pripadnika skupine pronađene su detaljne informacije o Portugalcu, uključujući videosnimke i fotografije načinjene pri njegovu praćenju, kao i fotografije odnosno adresa njegove milanske rezidencije. Portuglaski mediji pišu da je Mourinho informacije shvatio vrlo ozbiljno te da je istog trenutka otišao na sastanak u policiju, kako bi osigurao optimalne mjere zaštite za sebe i vlastitu obitelj. Portugalci tako pišu da njihov slavni trener ozbiljno razmatra mogućnost promjene adrese stanovanja u Milanu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • sila nebeska 09.02.2010.

    ma psujte vi meni sada sta god hocete ----- ali ako se mene pita UBIJTE GA ODMAH ................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare