To je to što me zanima!

Portugalci su puni sebe: Mi ćemo pobijediti i taj Brazil

Igralo smo briljantno protiv Koreje i idemo po prvo mjesto, zanima nas samo pobjeda. Recite, zašto ne bismo mogli pobijediti Brazil, upitao je Tiago
Vidi originalni članak

Ovo je reprezentacija Brazila i nitko u toj momčadi nije nezamijenjiv. Da, Kaka će nam nedostajati, ali imamo zamjenu čak i za njega, rekao je brazilski izbornik Dunga uoči utakmice protiv Portugala.
Ponajbolji brazilski igrač dobio je crveni karton protiv Obale Bjelokosti i ljutit je što neće moći igrati protiv Portugala.
- Sudac je bio prestrog, ali ja sam se morao kontrolirati. Trebam biti primjer svima i na terenu i van njega, a to ovoga puta nije bio slučaj - rekao je Kaka, koji će tako propustiti dvoboj protiv klupskog suigrača Ronalda.
- Čujemo se stalno. Čak je i on rekao da sam nepravedno isključen. Žao mi ga je, ali nema šanse da izgubimo od Portugala - pun je samopouzdanja Kaka.
Iako Portugalci teoretski mogu ispasti ukoliko izgube od Brazila, a Obala Bjelokosti pobijedi Sjevernu Koreju rekordnom razlikom, nitko u portugalskom taboru uopće ne razmišlja o porazu od peterostrukih prvaka.
- Igralo smo briljantno protiv Koreje i idemo po prvo mjesto, zanima nas samo pobjeda. Recite mi, zašto ne bismo mogli pobijediti Brazil - upitao je portugalski veznjak Tiago.
Brazilcima je za prvo mjesto dovoljan i bod.

LUIS FABIANO IM JE ZADNJI PUT ZABIO 'HAT-TRICK'
Brazil i Portugal igrali su 18 puta. 'Carioce' su pobijedile čak 12 puta, dvije utakmice završile su remijem, a Portugal je slavio četiri puta. Zadnji put igrali su u prijateljskoj utakmici 2008. Brazil je pobijedio 6-2, a Fabiano je zabio 'hat-trick'.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • torca1950 24.06.2010.

    ja samo želim da utakmica bude dobra s puno golova i lijepih poteza...a tko će koga dobit,nije mi toliko važno...

  • ducy18vk 24.06.2010.

    imaju se pravo nadati pogotovo nakon 7 komada koreji ,u dobroj su formi :D...a obrana im gola nije primila

  • mayhem26 24.06.2010.

    Tko god se ovako \"duva\" obično neprođe dobro.Veliko je pitanje i dali ce Argentina dobiti Brazil,a kamoli jedan Portugal.Sedam komada koreji ste utrpali samo zato sto je onaj đing-đung-đong naredio izborniku da krene u ofanzivu............

Komentiraj...
Vidi sve komentare