To je to što me zanima!

Portugalci u napadu na Rijeku: Kek gubi dva ključna veznjaka?

BRADARIĆ I MIŠIĆ Portugalski list Record piše o velikom interesu kluba iz Lisabona, Sportinga, za ključne veznjake Rijeke, Bradarića i Mišića. Sposobni su platiti koliko naš novi prvak traži...
Vidi originalni članak

Rijeka još nije niti podigla pehar namijenjen prvaku Hrvatske, a nekoliko njihovih igrača već je 'promijenilo' sredinu.

Počeli su standardni transfer tračevi, ovaj je zakotrljao portugalski list Record koji tvrdi kako lisabonski velikan Sporting želi dvojicu majstora s Rujevice.

Riječ je o veznjacima Josipu Mišiću te Filipu Bradariću za koji su spremni platiti ogroman novac, a u priči se provlači interes za stopera Josipa Eleza te napadača Marija Gavranovića.

Prethodne zime Bradarić je bio povezivan s engleskim premierligašem WBA-om, ali poslije šampionske sezone u kojoj je postao i član reprezentacije Ante Čačića, njegova cijena raste sve više i više.

Da Sporting mora tražiti nove veznjake te da će imati novca, svjedoči i informacija kako planiraju prodati svog sjajnog veznjaka Williama Carvalha za 45 milijuna eura.

Navodno je niz engleskih klubova zainteresirano za reprezentativca Portugala, prije svih Benitezov Newcastle koji je odmah spreman platiti odštetu.

Njegovim odlaskom, Sporting je prisiljen na reakciju, pa stoga i naslovnica spomenutog Recorda 'grmi s naslovom':

- Sporting napada u Hrvatskoj!

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Gnječ_usne 26.05.2017.

    U Rijeku se vraća Essien.

  • CROSS_2 26.05.2017.

    Kekov sustav izbacuje igrače. Ovi igrači su prije Rijeke bili prosječni u svojim klubobima. E sad je pitanje koliko će novim igračima trebat da se prilagode kekovom sustavu

  • --- DAVOR --- 26.05.2017.

    Rijeka ima perfektan skauting i ako ovi mogu platit neka za obojicu daju cijenu od 20 milja eura i nek ih nose a ovi će nač dobre i kvalitetne zamjene sigurno. Mamić bi ih utopio za tolko ziher kad uspije jednog za približnu lovu prodat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare