To je to što me zanima!

Portugalci žele da C. Ronaldo zaigra za njih na Igrama u Riju

Postoji mogućnost da zaigra i Cristiano jer smijemo imati i tri igrača starija od 23 godine. Vrijedi zbog igrača kakav je Cristiano to pokušati ostvariti, kaže šef saveza
Vidi originalni članak

Postoji šansa da na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru 2016. zaigraju i Cristiano Ronaldo i Zlatan Ibrahimović.

U Portugalu ne odbacuju mogućnost da njihovu nogometnu reprezentaciju u Brazilu predvodi najveća zvijezda. Nakon što je njihova momčad na Europskom prvenstvu igrača do 21 godine izborila Igre ulaskom u polufinale, predsjednik saveza Fernando Gomes izjavio je:

- Postoji mogućnost da zaigra i Cristiano jer smijemo imati i tri igrača starija od 23 godine. Vrijedi zbog igrača kakav je Cristiano to pokušati ostvariti.

Švedska je također izborila Igre, a Ibrahimović je već potvrdio da bi želio zaigrati u Riju. Samo, "mali" problem je činjenica da će sljedeće godine biti i Europsko prvenstvo, na kojem će Portugal sasvim sigurno nastupati, a prije toga će iza Ronalda biti i naporna sezona u klubu...

Idi na 24sata

Komentari 16

  • mesuney 01.07.2015.

    Neymar ce sigurno biti, navodno ide i Ibrahimovic, vjerovatno ce i Ronaldo, ali mislim da Messi nece ici posto vec ima zlato sa Olimpijade, ali tko zna mozda i bude isao ako svi ovi najbolji budu.

  • z1h3r 01.07.2015.

    Ma najbolje da ih pošalju da igraju za juniore kako bi pokazali svoju klasu!

  • strmi007 01.07.2015.

    Nek svi dovedu najbolje i da budu odlične olimpijske

Komentiraj...
Vidi sve komentare