To je to što me zanima!

Portugalska Braga želi dovesti Anasa za čak 4 milijuna eura

Cijena koju bi Braga ponudila Hajduku uklapa se u planove novog vodstva kluba. Spremni su prodati mlađeg Sharbinija za iznos koji su dali za njega i njegova brata
Vidi originalni članak

Aktualni finalista Europske lige, portugalska Braga, zainteresirana je da od Hajduka otkupi ugovor Anasa Sharbinija, a cijena transfera kretala bi se oko 4 milijuna eura. Bragu i Hajduk spojio je hrvatski manager s dobrim vezama u Portugalu, Danko Đikić, no vijest nije dugo ostala tajnom, priovalili su je portugalski mediji.

Cijena koju bi Braga ponudila Hajduku uklapa se u planove novog vodstva kluba, koje je spremno prodati mlađeg Sharbinija za iznos koji su u njega i njegova brata Ahmada uložili. Kad se zbroji odšteta Rijeci, te ono što su braća primila za igranje u Hajduku, cifra od 4 milijuna eura je vrlo blizu.

U portugalskom sportskom dnevnom listu 'O Jogo' navodi se kako Bragi nije potreban napadač ili lijevo krilo, jer te pozicije okupiraju Mossoro, Alan, Ukra i Paulo Cesar, te mladi Pizzi i Yazalde, no predsjednik Brage je poznat po povlačenju pravih poteza, kupnji igrača koji mogu dodatno napredovati i donijeti zaradu klubu. Također, navode i kako bi mlađi Sharbini na portugalskom tržištu dodatno napredovao i lakše privukao pažnju bogatih europskih klubova.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • kuglac0051 27.05.2011.

    odi anase što prije iz one zabiti, ne možeš imat lošije suigrače od ovih šta sad igraš

  • 27.05.2011.

    treba ga dat džebe i naljepit mu 100 eura načelo možda neko uzme

  • nogometas05 27.05.2011.

    smijurija...4 mil eura za ufuranka koji bez brata ne zna otic na wc,koji je nediscipliniran,koji treba nosača za vlastite kopačke itd...predlazem da jedan mail poslajemo vodstvu Brage sa slikama malog majmuna kako pijan tetura i ostale debilne izjave...vjerujem da ce tad ponudit cirka 4 eura...

Komentiraj...
Vidi sve komentare