To je to što me zanima!

Portugalski savez i igrači brane Ronalda: 'On je uzor ostalima, nije niti pomislio o tome da ode'

Vijesti koje su objavljene tvrde da je Cristiano Ronaldo u razgovoru s izbornikom Fernandom Santosom zaprijetio da će napustiti reprezentaciju Portugala i otići iz Katra, tvrde iz saveza
Vidi originalni članak

Cristiano je naš kapetan čak i ako je na klupi. On je pravi kapetan i njegov primjer slijedimo svi, čak i kad ne igra. Znate li što je napravio kad je doznao da neće igrati? U svlačionici je razgovarao s nama i hrabrio nas, pogotovo Goncala Ramosa, koji je igrao umjesto njega. Nikad nije rekao da bi nas mogao napustiti, rekao je na konferenciji za novinare portugalski reprezentativac Otavio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nogometaš je prokomentirao medijske natpise o tome da je Cristiano Ronaldo zaprijetio svojim odlaskom iz reprezentacije nakon što je ostao na klupi protiv Švicarske u osmini finala SP-a u Katru.

O svemu se oglasio i portugalski nogometni savez.

ZAVRŠNE PRIPREME Dok izbornik smišlja taktiku za Brazil, 'vatreni' rade udarnički: Pogledajte kadrove s treninga

- Vijesti koje su danas objavljene tvrde da je Cristiano Ronaldo u razgovoru s izbornikom Fernandom Santosom zaprijetio da će napustiti reprezentaciju Portugala i otići iz Katara. Portugalski nogometni savez ovim putem želi pojasniti kako kapetan naše reprezentacije ni u jednom trenutku nije prijetio napuštanjem Katara - navode iz saveza.

Ističu kako je Cristiano profesionalac i uzor ostalima.

- Svaki dan koji Ronaldo provede u reprezentaciji je jedinstven po razini posvećenosti i profesionalizma koju demonstrira, njegova posvećenost reprezentaciji nikad nije bila upitna. Svoju posvećenost je demonstrirao i na utakmici sa Švicarskom. Svi smo usmjereni prema tome da ovo Svjetsko prvenstvo bude najbolje koje je Portugal ikad odradio - priopćili su.

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • NIKE 08.12.2022.

    Jesu napravili sapunicu od njegovog ponašanja. Čovjek je za vrijeme utakmice bio normalan i sudjelovao u nekoliko slavlja golova.

  • bedak11 08.12.2022.

    Volio bi da ode i da portugal osvoji svjetsko

Komentiraj...
Vidi sve komentare