To je to što me zanima!

Poruka iz Ronaldova muzeja: Ove trofeje ne možete ukrasti

Ovi trofeji ne mogu biti ukradeni, tu je naš alarm, objavljeno je na Instagram profilu muzeja u opisu slike koja prikazuje ekran s nadzornim kamerama. Time su poručili koliko se slažu Fifinim odabirom
Vidi originalni članak

Portugalci nikako da se pomire da Cristiano Ronaldo nije najbolji igrač svijeta ove godine. Izbornik portugalske reprezentacije Fernando Santos smatra da je u tom izboru nešto čudno, a korak dalje otišao je muzej Cristiana Ronalda:

- Ovi trofeji ne mogu biti ukradeni, tu je naš alarm - objavljeno je na Instagram profilu muzeja u opisu slike koja prikazuje ekran s nadzornim kamerama.

Time su očito poručili koliko se slažu s Fifinim odabirom.

Cristiano Ronaldo i Messi nisu nazočili ceremoniji u Londonu, za što su dobili mnoge kritike iz nogometnog svijeta. Ronalda je opravdao Juventus, poručivši da je svečanost previše blizu prvenstvenoj utakmici s Bolognom (srijeda), dok se Messi opravdao obiteljskim razlozima.

S druge strane, Real Madrid također u srijedu ima utakmicu, dvoboj sa Sevillom, ali gotovo cijela momčad bila je uz Luku Modrića u Londonu.

VIDI OVO! Suigrači i kolege čestitali Luki: Bravo, zaslužio si ovo

Idi na 24sata

Komentari 62

  • Mara17Orsolic5 28.09.2018.

    ...(nastavak mojeg komentara)... Nego moramo šutjeti jer, kako sam već rekla, to isto bi sutra mogao napraviti naš igrač, Modrić! Kako bi vam bilo da po njemu tako pljuju samo zato što nije ispao fer prema njihovom igraču?! Što biste im rekli?! Vjerovatno:"TKO STE VI DA TAKO PLJUJETE PO NAŠEM MODRIĆU?!!", "NEMATE NI MALO POŠTOVANJA!!", " ŠTO GOD VI REKLI MODRIĆ JE NAJBOLJI!!",.... E pa to sve bi vama sad rekli Portugalci, a i mnogi drugi braneći Ronalda!! To vam kažem ja! Ja, koja prva ne volim Ronalda zbog njegovog ponašanja, a to nikad nisam krila!! A to vam kažem zato što niste fer!!! Ne branim Ronalda, prva ga osuđujem zbog toga, ali ja ga osuđujem zbog njegovog postupka, a ne zbog onog prema kom taj postupak nije bio fer!

  • Mara17Orsolic5 28.09.2018.

    Gospodo pljuvači Ronalda cijeli svijet zna kakav Ronaldo ima karakter! Njegova reakcija nije nikakvo iznenađenje!! Što je sad napravio godinama je radio i Messiju! Ali nitko nikada ga nije pljuvao zbog toga!! A sad kad je to napravio Modriću odjednom ga svi pljujete! Pa kako vas nije sram?! Jasno je da nitko ne treba i ne smije opravdavati njegov postupak!! Ali ako ga niste pljuvali do sada zbog njegovog karaktera, nemojte ga pljuvati ni sada zbog njegovog ponašanja samo zato što nije ispao fer prema Modriću!! Također vam svima moram reci jednu izreku! Prvo počistite ispred svojeg praga, a tek onda napadajte druge!! Nemojte napadati i pljuvati Ronalda jer i mi imamo istog takvog!! Jedina razlika između Ronalda i Modrića je ta što se Modrić nije ima prilike naviknuti da stalno osvaja nagrade najboljeg igrača svijeta!! Ali moglo bi se lako dogoditi da vrlo brzo ovo što je Ronaldo napravio Modriću, Modrić napravi nekom drugom! Jer, netko je rekao Ronaldo misli samo na svoju guzicu, Modrić također misli samo na svoju guzicu i stavlja svoj uspjeh i svoje ciljeve ispred svega!!! Zbog toga mi smo jedini koji nemamo pravo pljuvati po Ronaldu zbog toga što je on napravio!! Ne smijemo to odobravati, ali ne smijemo ni omalovažavati ga, nazivati ga tetkicom, i ne znam ti ja kako već!

  • sljuk 26.09.2018.

    Kak se njih dvoje mogu nazivati najvecima? Kad im dobro ide pase ima da se svi vesele s njima a kad je losa sezona ne udostoje se ni osobno tamo pokazati i cestitati pobjedniku...pljuc...messi mi je bio bolji u ocima od Ronalda al nakon utakmice sa Hrvatskom mi se isto zgadio ko onaj cigo portugalski

Komentiraj...
Vidi sve komentare