To je to što me zanima!

Posavec je 100 posto Hajdukov za manje od pola milijuna eura

Giornale di Sicilia piše kako je Posavec prvi na listi igrača koji imaju ugovor s Palermom, ali sigurno odlazi. Hajduk je s Palermom na korak do dogovora, a priča se o cifri od oko 500.000 eura
Vidi originalni članak

Službena potvrda sa Sicilije i iz Dalmacije trebale bi stići uskoro, a radi se tek o formalnosti: 23-godišnji golman Josip Posavec postat će 100% Hajdukov igrač.

Kako piše 'Giornale di Sicilia', Posavec je prvi na listi igrača koji imaju ugovor s Palermom, a koji ni naredne sezone sigurno neće - braniti za Palermo.

Josip Posavec je prije tri godine za pola milijuna eura prešao iz zaprešićkog Intera u Palermo, prošlu je sezonu među Hajdukovim vratnicama proveo kao golman na posudbi, a Hajduk će ga platiti manje od tog iznosa.

Sa Sicilije javljaju da su Splićani nakon višetjednih pregovora uspjeli smanjiti odštetu te kako se "službena potvrda očekuje u narednim danima".

Na Poljudu još ne žele istrčavati sa izjavama na tu temu jer stvar nije dobila i 'papirnatu dimenziju', ali izvjesno je kako će Hajduk za nešto manje od 500.000 eura dobiti vrhunskog golmana na kojem danas-sutra i može i treba ostvariti više nego pristojni profit.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • ROBA68 05.06.2019.

    Odličan posao,ubuduće ga ne bi trebalo pustiti bez 5 mil € .

  • Vladovladić_1 05.06.2019.

    Mogli su imati Grbića mukte.

  • Sandokan Janosik 05.06.2019.

    a je se usrećio a u pm..........

Komentiraj...
Vidi sve komentare