To je to što me zanima!

Poseban performans Torcide na Rujevici u zatvoreničkoj opremi

SLOBODA NAVIJAČIMA Poruka je to splitske Torcide zbog nehumanih uvjeta za gostujuće navijače na riječkoj Rujevici. Stigli su u narančastim kombinezonima i time pokazali što misle o kavezu na stadionu
Vidi originalni članak

Splitska navijačka skupina Torcida na Rujevicu je danas stigla u narančastim zatvoreničkim kombinezonima, nalik onima u Guantanamu. Time su poslali jasnu poruku o tome što misle o Rujevici, odnosno kavezu koji je rezerviran za gostujuće navijače.

Riječ je o malom i nabijenom kavezu i u njega stane oko tristotinjak navijača što djeluje nehumano. Hajdukovih bi navijača na Jadranskom derbiju bilo znatno više, no zbog uvjeta kojih Rujevica pruža pripadnici Torcide poslali su originalnu i jasnu poruku  - sloboda navijačima.

Zapalili su i nekoliko baklji, a Hajduk je na kraju poražen 2-1 golovima njihovog bivšeg igrača Josipa Eleza.

>>> Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 139

  • bare000 06.11.2016.

    Ja mislio u Rijeci Isil povato torcidu i reko odu glave!!!!!!

  • BlackRonsky 06.11.2016.

    Kavez na Rujevici je hrvatska realnost..Žalostan i tužan način preventivnog djelovanja, ali neophodan..Svaki dan smo svjedoci zaostalih i primitivnih djela tzv. navijača..I naravno, pritom ne mislim na navijačku organizaciju Torcide, Armade, BBB-a itd, već njihove manje frakcije..dokle god su slobodni i normalni ljudi u stanju nauditi nekome i prouzročiti mu štetu po cijenu upravo te svoje slobode, kavez je neophodan... Ako razbijena glava protivničkog navijača znači više od kriminalnog dosjea, kavez je neophodan.. Jednog dana kada institucije budu znali riješiti taj "problem navijača" i kada uopće budemo evoluirali kao civilizacija onda će se valjda maknuti i kavezi..

  • Zmar116 06.11.2016.

    Pozivam upravu Hajduka da napravi sličan kavez i na poljudu i to iskljućivo za navijače iz rijeke...Ako ste zbilja hajdukovci dušom i srcem ,ako imate dostojanstvo i ponos,kavez bi trebao biti upriređen do gostovanja riječana...

Komentiraj...
Vidi sve komentare