To je to što me zanima!

'Posebni' se vratio! Mourinho mijenja Pochettina u Spursima

Niti 12 sati nakon otkaza Mauriciju Pochettinu Tottenham ima novog menadžera. To je José Mourinho koji se vraća trenerskom poslu godinu dana nakon otkaza u Manchester Unitedu
Vidi originalni članak

Tottenham je preko noći dobio novog menadžera. Mauricio Pochettino (47) dobio je otkaz zbog serije loših rezultata, a na klupu londonskog premijerligaša sjeda jedan i jedini José Mourinho (56). Potvrdio je to klub u srijedu ujutro.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Portugalcu je to osmi klub u trenerskoj karijeri nakon Benfice, Leirije, Porta, Chelseaja, Intera, Reala i Manchester Uniteda. Potpisao je ugovor na tri i pol godine, do kraja sezone 2022/23.

- José je jedan od najuspješnijih nogometnih menadžera. Ima bogato iskustvo, može inspirirati momčadi i sjajan je taktičar. Osvajao je titule u svakom klubu koji je trenirao. Vjerujemo da će donijeti energiju i vjeru u svlačionicu - rekao je predsjednik Tottenhama Daniel Levy.

- Uzbuđen sam što dolazim u klub s tako velikim nasljedstvom i strastvenim navijačima. Kvaliteta momčadi i omladinskog pogona uzbuđuje me. Privukao me rad s takvim igračima - poručio je novi trener Spursa.

Mourinho je bio bez posla od prosinca prošle godine kad je, nakon samo sedam pobjeda u prvih 17 kola Premiershipa, dobio otkaz u Manchester Unitedu.

U međuvremenu je bio komentator Sky Sportsa, a sad opet sjeda u užareni stolac. I to kluba koji je nakon 12 kola engleskog prvenstva tek 14. s isto toliko bodova. Liga prvaka Spursima trenutačno bježi čak 11 bodova.

Mauricio Pochettino u utorak navečer dobio je otkaz nakon serije od pet prvenstvenih utakmica bez pobjede. Menadžer Tottenhama bio je pet i pol godina.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Kranksvester 20.11.2019.

    Sada ako je uprava Barce pametna (a nije), trebali bi šutnuti Gargamela u guzicu, i dovesti Pochettina

  • li15 20.11.2019.

    Jose vise nije top trener. Mozda jos uvijek njeguje neku karizmu ali igra njegovih momcadi ne plijeni ljepotom. U kup natjecanjima jos i moze nesto ali u Premieshipu ce tott s njim tesko u top 6. Pogotovo ne ove sezone.

  • 20.11.2019.

    I ovo će dugo trajati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare