To je to što me zanima!

Poslije prve odmah i druga! Sjajni Prižmić izbacio i Pirosa

Mladom Prižmiću je to druga pobjeda na ATP Touru, a bit će ih, bez sumnje, još mnogo. Ovim je slavljem Splićanin osigurao ulazak u Top 250 od idućeg ponedjeljka. U četvrtfinalu ide na Popyrina
Vidi originalni članak

Hrvatska teniska nada, 17-godišnji Dino Prižmić (ATP - 287.), nastavio je pobjednički niz u Umagu. Splićanin je nakon slavlja protiv Duje Ajdukovića, u 2. kolu izbacio i neugodnog Mađara Zsombora Pirosa, 124. tenisača svijeta, s 6-2, 6-3.

Aktualni osvajač juniorskog Roland Garrosa 'odletio' je na 3-0 u 1. setu, a novim breakom kasnije je i zaključio je prvu dionicu s 6-2, a neizvjesnost nije dugo trajala ni u 2. setu. 

Mađar je pokleknuo već na drugom servis gemu, Prižmić je bez većih problema odservirao za 4-1 i kasnije bez ponuđene break lopte završio priču protiv Pirosa.

- Ovo je velika stvar za mene, velika pobjeda. Jako sam sretan. Trener i ja smo se dogovorili da probam igrati što ofenzivnije, svoj najbolji tenis pa što bude. Danas se dogodila pobjeda i stvarno sam jako zadovoljan kako sam igrao - kazao je Prizmić pa dodao:

- Pokušao sam igrati što kraće poene, da mu ostavim što manje vremena. Danas je to uspjelo i zadovoljan sam kako sam to odradio.

 

VIDEO Pogledajte skandalozan potez francuskog tenisača u Veroni NEVRIJEME U ISTRI Obilna kiša natopila terene i odgodila mečeve u Umagu

Mladom Prižmiću je to druga pobjeda na ATP Touru, a bit će ih, bez sumnje, još mnogo. Ovim je slavljem Splićanin osigurao ulazak u Top 250 od idućeg ponedjeljka.

U četvrtfinalu će u petak imati puno teži zadatak u vidu Australca Alexeija Popyrina, 90. tenisača svijeta koji je u 1. kolu izbacio Francuza Bonzija, a potom i Austrijanca Ofnera.

- Mislim da je odličan igrač, moj najbolji protivnik do sada na turniru. Moram odigrati jako dobro, svoj najbolji tenis da bih uopće imao priliku za pobjedu - zaključio je Dino.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • David1Prometheus 27.07.2023.

    Trajat ce cijelih godinu dana ko i onaj Poljičak ili ona nasa cura juniorka, Konjuh i Čorič..ko svi oni ce nestat hype za godinu dana i onda u top 200 ak bude super

  • Jagoda jagoda 27.07.2023.

    Bravooo🙂!

  • deda1950 26.07.2023.

    ovaj mali će biti naš najbolji igrač. samo nastavi raditi.. baš se vidi na njemu da ima ono nešto

Komentiraj...
Vidi sve komentare