To je to što me zanima!

Zdravko je s igračima pjevao uz tamburaše do jedan u noći

Izvršni predsjednik odveo je igrače na večeru u restoran. Zdravko se s igračima družio do 1 u noći, bilo je i pjesme, naravno da ni ovoga puta nisu izostali tamburaši
Vidi originalni članak

Zdravka Mamića nije bilo na utakmici protiv Lučkog, ali zato se s igračima družio nekoliko sati nakon uvjerljive pobjede. Izvršni predsjednik odveo je igrače u subotu na večeru u poznati zagrebački restoran. Maminjo se s igračima družio tri sata, do jedan u noći, a bilo je i pjesme, naravno da ni ovoga puta nisu izostali tamburaši.

- Zdravko dugo nije bio s nama. Bila je to lijepa prijateljska večera. Dogovorili smo se za druženje još prije utakmice s Osijekom - rekao jeAnte Čačić, trener Dinama.

Možda je ovo početak velike pomirbe Zdravka Mamića i svlačionice. Ovo je bila prva zajednička večera nakon tri mjeseca.

U međuvremenu je gazda najavio “kresanje” ugovora, izvrijeđao je igrače nakon poraza od Lyona, kaznio ih za taj debakl, a nije se ni pojavio na pripremama u Portugalu. Motivacijskoga govora ovog puta nije bilo, ali igračima je sigurno drago da su se častili sa Zdravkom. Tko zna što se njemu sve mota po glavi, možda na kraju i ne smanji ugovore.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • FC Sheffield Thursday 15.03.2012.

    sramota me sto sam DINAMOVAC dok je ovaj seljak u klubu

  • ovaj 11.03.2012.

    jucer je ovaj klokanic izjavija da ce zgazit hajduk a pogledajte malo sliku on je zgazen bice mu maminjo da malo heroina

  • Narednik_1_1 11.03.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare